Afbeelding

Motorhuis Delft presenteert de nieuwe Opel KARL

autonieuws

Editie: Week 26, Jaargang 23 |

De nieuwe Opel KARL gepresenteerd door Motorhuis Delft, met links Opel-specialist Jeroen Teijgler en rechts Opel-specialist Cees Verdoorn.

DELFGAUW – Met de komst van de nieuwe manager Frans Meeuwisse waait bij Motorhuis Delft op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw een frisse wind. Meeuwisse bekijkt de gang van zaken vanuit een vernieuwende invalshoek.
“Mensen moeten zich hier thuis voelen om vrij binnen te stappen en te genieten van al het bijzondere wat wij op autogebied te bieden hebben. Te beginnen met het huidige nieuws van het Opel-front waarover onze Opelspecialisten Cees Verdoorn en Jeroen Teijgler u graag zullen informeren”, aldus de nieuwe manager.

Bij  Motorhuis Delft staat momenteel van het Duitse automerk Opel het volledig nieuwe model KARL in de schijnwerpers. “De KARL is nu al een veel gevraagde auto”, vertellen de Opel-specialisten Verdoorn en Teijgler. “De KARL is een compleet uitgevoerde auto, met een volwassen uitstraling. Het nieuwe model heeft vijf zitplaatsen en standaard vijf deuren.”
De KARL is een A-segment auto die veel te bieden heeft met een uitstekende prijs, kwaliteit- en comfortverhouding. De KARL heeft een comfortabel interieur met standaard vijf zitplaatsen, veiligheidssystemen met betrouwbare Duitse techniek, eenvoudige aansluitmogelijkheden voor mobiele apparatuur, baanbrekende wendbaarheid en wegligging. Daarbij is de royaal uitgeruste KARL enorm scherp geprijsd. De vanafprijs van deze top-auto is slechts 10.595 euro. “Hij rijdt volwassen. Hij voelt volwassen. Het is eigenlijk een klein uitgevoerde Corsa voor een laag bedrag”, steekt Teijgler zijn enthousiasme voor het nieuwe type auto niet onder stoelen of banken.
Het instapmodel van de Opel KARL, de Selection, is uitgevoerd met een 1.0 ecoFLEX motor met vijf versnellingen. “Overigens is dit model ook voor de zakelijke rijder een uitstekende optie”, meent Verdoorn. “De overeenkomstprijs met Motorhuis Delft voor private lease is slechts 229 euro per maand. Daar zit dan alles in. Je hoeft alleen nog maar te tanken. De nieuwe Opel KARL is echt helemaal te gek! We willen u graag in onze showroom verder informeren over deze fantastische auto. Uiteraard is er de mogelijkheid tot het maken van een overtuigende proefrit!”

Motorhuis Delft
Exportweg 3, Delftgauw
(015) 251 72 30
www.motorhuis.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12