De Hoven Passage
De Hoven Passage

Scan & Win een splinternieuwe E-bike of één van de ruim 2500 andere prijzen

Algemeen

DELFT - Tijdens de Scan & Win weken in winkelcentrum De Hoven Passage in Delft kan iedereen kans maken op een nieuwe elektrische fiets of één van de vele andere leuke prijzen. Vanaf 28 maart tot en met 28 april ontvangt men bij iedere* aankoop bij alle winkels in winkelcentrum De Hoven Passage een Scan & Win voucher. 

Win bijvoorbeeld een gratis knuffel, een lekkere kop koffie of warme chocolademelk, een vers belegd broodje, een fashion cadeaubon ter waarde van 15 euro en nog veel meer! Als klap op de vuurpijl maakt iedereen die meedoet ook kans op de prachtige ALTEC Atlanta E-bike van Superfietsen Delft. Heel vaak meedoen betekent meer kans op de fiets of één van de andere gratis producten. 

Prijzengenerator 
Centraal bij deze actie staat de unieke Scan & Win prijzengenerator. De Scan & Win zuil staat vanaf 28 maart tot en met 30 april op het plein bij Martinus Eten & Drinken. Tijdens de actieperiode tot en met 28 april ontvangt men bij een aankoop in de winkels van winkelcentrum De Hoven Passage*, een Scan & Win voucher met hierop een unieke barcode. Deze barcode dient men te scannen bij de Scan & Win zuil, dat kan tot en met 30 april, en men ziet direct óf er een prijs is gewonnen en welke prijs dat dan is. De Scan & Win zuil print direct de bon waarmee de gewonnen prijs opgehaald kan worden in de desbetreffende winkel. Zo gemakkelijk is het!

Hoofdprijs 
Tijdens de spannende loterij op zaterdag 4 mei wordt bekend gemaakt wie de hoofdprijs wint. In totaal worden dertig mensen uitgenodigd om deel te nemen aan deze loterij en één daarvan gaat met de E-bike naar huis, de andere 29 krijgen een leuke troostprijs.

Kom vanaf 28 maart tot en met 28 april boodschappen doen en winkelen in De Hoven Passage en beproef je geluk bij de Scan & Win zuil. De ondernemers van De Hoven Passage geven héél veel leuke en lekkere prijzen weg!

*Uitzonderingen voorbehouden, actievoorwaarden zijn terug te vinden op de website van winkelcentrum De Hoven Passage.

Kijk voor meer informatie op:
www.dehovenpassage.nl
Facebook: @DeHovenPassage
Instagram: @dehovenpassage

Bij Winkelcentrum De Hoven Passage in Delft heeft u 70 winkels en horecagelegenheden onder één dak en kunt u de eerste drie uur gratis parkeren.