De creaties van verschillende scholen
De creaties van verschillende scholen

Halloween Scholenkunstactie in De Hoven

Algemeen

DELFT - Halloween komt eraan! Dat zul je ook merken wanneer je de komende week door De Hoven Passage loopt. Daar vind je het resultaat van de Scholenkunstactie, die dit jaar Halloween als thema heeft. Delftse scholen kregen pompoenen, spookjes en vleermuizen van karton, die ze mochten beschilderen of inkleuren. Je vindt ze nog tot en met zondag 22 oktober tentoongesteld in het winkelcentrum.

Stem mee!
Scholen en buitenschoolse opvanglocaties uit heel Delft deden mee om De Hoven Passage een zo griezelig mogelijk uiterlijk te geven. Om te bepalen welke school het meest zijn best heeft gedaan, kun je als bezoeker je stem uitbrengen. Dat kan via de website en social media kanalen van De Hoven Passage of door in het winkelcentrum een stemkaartje in te vullen. De school met de meeste stemmen online én offline krijgt 500 euro.

Stemmen is winnen
Stem jij mee? Dan maak je niet alleen jouw school naar keuze blij, maar maak je ook nog eens kans op een cadeaubon ter waarde van 25 euro.

Meer weten?
Meer weten over de Scholenkunstactie Halloween? Lees verder op www.dehovenpassage.nl of op social media.

Gratis parkeren
Heb je de resultaten van de Scholenkunstactie nog niet gezien? Kom dan komende week eens langs. Bij Winkelcentrum De Hoven Passage heb je 70 winkels en horecagelegenheden onder één dak en kun je de eerste drie uur gratis parkeren. De Hoven Passage is ook goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Tram 1 en bus 37 stoppen voor de deur.