Foto: Marieke Zelisse Photography
Foto: Marieke Zelisse Photography

Aziatische supermarkt in De Hoven Passage

Algemeen

De Hoven Passage is nog niet zo lang een winkel rijker: Ori Mart. In deze Aziatische supermarkt vind je alles wat je nodig hebt voor een authentiek Aziatisch gerecht.

Ori Mart is sinds begin dit jaar open en inmiddels weten steeds meer mensen de supermarkt te vinden. Het is een Aziatische supermarkt met producten en lekkernijen uit China, Japan en Korea. Of je nu komt voor snacks, drankjes, de dagelijkse boodschappen om een lekker Aziatish gerecht op tafel te zetten, of bijvoorbeeld Aziatische gezichtsproducten; je vindt het bij Ori Mart. 

Noedels
Meteen trek gekregen tijdens je bezoek aan Ori Mart? In de winkel kun je direct zelf je noedels klaarmaken bij het waterstation, en vervolgens even rustig zitten om ze op te eten.

Gashapon
Maar er is meer: je vindt in de winkel ook meerdere Gashapon-automaten met veel verschillende soorten figuurtjes. Kom jij ook snel eens een kijkje nemen?!

Openingstijden
Je vindt Ori Mart aan de Martinus Nijhofflaan 474, tegenover Klein Seinpost. Ori Mart is op de volgende momenten geopend: op maandag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 19.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Niet helemaal bekend met de Aziatische keuken? De medewerkers staan klaar om jou te helpen.

Parkeren
De Hoven Passage is makkelijk met de auto te bereiken. Je kunt je auto kwijt in de parkeergarage. Er zijn ruim voldoende plekken beschikbaar en een lift of roltrap brengt je meteen naar het winkelcentrum. De eerste drie uur parkeer je gratis, aangeboden door de winkeliers.