Een eerdere editie van Delft voor de Helft
Een eerdere editie van Delft voor de Helft

Outletmarkt ‘Delft voor de Helft’ is terug!

Algemeen

DELFT - Noteer zaterdag 25 maart in je agenda en kom die dag naar de Markt in Delft! Het is dan namelijk weer tijd voor dé outletmarkt ‘Delft voor de Helft’, waar Delftse ondernemers hun spullen aanbieden met enorme kortingen. Delft voor de Helft vindt plaats tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Hoe vroeger je komt, hoe meer keus je hebt.

Bij Delft voor de Helft bieden Delftse ondernemers hun voorraden merkartikelen en producten heel voordelig aan, om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Wat je zoals kun verwachten? Sieraden, parfum, schoenen, nette overhemden, kinderkleding, woondecoratie, bedtextiel, groen, lingerie en nog veel meer. Het evenement is dan ook zeker een bezoekje waard. Grote kans dat er iets voor jou tussen zit! 

Delft voor de Helft is terug in het leven geroepen in coronatijd, omdat Delftse ondernemers na de lockdowns met hun spullen bleven zitten. De outletmarkt bleek al gauw een succes, en daarom heeft Ondernemersfonds Delft besloten om ook dit jaar weer een bijdrage te leveren om het evenement mogelijk te maken. 

Dat is goed nieuws voor de ondernemers die met een eigen kraam op de Markt kunnen staan én uiteraard voor Delftenaren die voordelig kunnen komen shoppen, zeker in deze economisch mindere tijden. 

Het is tevens een leuke manier om kennis te maken met ondernemers die je nog niet kent. Wellicht uitnodigend om in het vervolg ook eens de winkel binnen te stappen, want Delft telt tal van leuke winkeltjes die je misschien nog nooit hebt bezocht. 

Wil jij de eerste keuze in maten, kom dan de 25e vooral als eerste je koopjes scoren!