Op het Nerd Event 2023 is van alles te doen
Op het Nerd Event 2023 is van alles te doen

Kom naar het ‘Nerd Event’ in De Hoven Passage!

Algemeen

DELFT - Kom jij 28 januari ook naar het ‘Nerd Event’ in De Hoven Passage?

Volgende week zaterdag organiseren Nerds Like Us, The ReadShop Kempers en Rene Cards ‘Nerd Event 2023’. Een kleinschalig event die de drie partijen speciaal opzetten om klanten de mogelijkheid te geven om met wat leuke aanbiedingen en kortingen producten van ze te kopen. Hiernaast zijn er leuke activiteiten te doen. Ga bijvoorbeeld op de foto met Pikachu, doe mee aan het Super Smash toernooi, de Pokemon Kaarten ruildag, de Anime Quiz of laat je beste moves zien met de laatste Just Dance 2022. Deze zal vrij te spelen zijn deze dag.

Super Smash toernooi
Een toernooi van de bekende game: Super Smash Bro Ultimate. Inschrijven kan via info@nerdslikeus.nl of aan de deur in de ochtend voor 12.00 uur. Uiteraard is er een leuke prijs voor de winnaar.

Anime Pub Quiz
Quizmaster Jim zal je anime kennis eens goed testen. De quiz wordt gedaan in groepen van maximaal drie personen maar je kan je ook alleen inschrijven. Ook hier hebben ze prijsjes voor de winnende groep. Inschrijven kan ter plekke voor 12.00 uur of via info@nerdslikeus.nl

Pokemon kaarten Ruildag
Wil jij je collectie Pokemon kaarten compleet maken? Op deze dag is er een ruimte waar jij je kaarten kunt ruilen met andere bezoekers. Neem dus je ongewilde kaarten mee en wie weet vind je wat je zoekt. Ook biedt de organiserende partij zelf een aantal kaarten aan om mee te ruilen.

Het event vindt plaats op zaterdag 28 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur in winkelcentrum De Hoven Passage, Troelstralaan 21. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.nerdslikeus.nl