Het team van DA Drogisterij & Parfumerie Voel je goed
Het team van DA Drogisterij & Parfumerie Voel je goed Foto: Cathelijne Beckand Verwee

Unieke Bodyscan bij DA Voel je goed

Algemeen

DELFT - DA Drogisterij & Parfumerie Voel je goed (Winkelcentrum de Hoven) biedt dinsdag 8, woensdag 9, vrijdag 11 en zaterdag 12 juni de kans om een holistische bodyscan te laten doen! Met deze unieke scan kan een kijkje worden genomen in het lichaam. Alles wordt zichtbaar: van organen tot lymfe, skelet, energie en ontstekingen. Met als doel eventuele blokkades opsporen en wegnemen.

“Door twee elektroden op je enkels, worden zachte elektrische pulsen door het lichaam gestuurd. De Bodyscan is geen medische behandeling, maar behoort tot de alternatieve geneeswijzen. De scan duurt ongeveer 45 minuten. Aan de hand van de scan wordt bepaald welke behandeling nodig is. Dat kan bijvoorbeeld zijn met homeopathische geneesmiddelen, vitaminen of een behandeling met elektrische pulsen. De elektrische pulsen doen geen pijn, het is juist een prettige behandeling!”

Check!
“We denken met jou mee over al jouw dagelijkse gezondheidsvragen. Hoe zit het met jouw bloeddruk, stress, glucose of cholesterol? Doe de DA GezondheidsCheck en je weet binnen een paar minuten hoe goed je bezig bent! De bodyscan wordt exclusief in de week van 8 maart aangeboden door Corpus Control.”

Aanbieding
“De normale prijs van de Bodyscan is 99 euro maar in de week van 8 juni bieden we deze aan voor 49,50 euro. Daaronder valt de Bodyscan, de interpretatie en het advies. Een eventuele behandeling is los bij te boeken voor 50 euro.”

Afspraak maken?
“Bel gerust voor een afspraak 015-2610521. De Bodyscan wordt op afspraak afgenomen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. De RIVM-richtlijnen houden wij uiteraard in acht. De Bodyscan wordt afgenomen in een afgescheiden consultruimte.