<p>Het team van DA Drogisterij & Parfumerie Voel je goed</p>

Het team van DA Drogisterij & Parfumerie Voel je goed

(Foto: Cathelijne Beckand Verwee)

Volgende week unieke Bodyscan bij DA

DELFT - DA Drogisterij & Parfumerie Voel je goed (Winkelcentrum de Hoven) biedt dinsdag 9, woensdag 10, vrijdag 12 en zaterdag 13 maart de kans om een holistische bodyscan te laten doen! Met deze unieke scan kan een kijkje worden genomen in het lichaam. Alles wordt zichtbaar: van organen tot lymfe, skelet, energie en ontstekingen. Met als doel eventuele blokkades opsporen en wegnemen.

Door middel van twee elektroden op je enkels, worden zachte elektrische pulsen door het lichaam gestuurd. De Bodyscan is geen medische behandeling, maar behoort tot de alternatieve geneeswijzen. De scan duurt ongeveer 45 minuten. Aan de hand van de scan wordt bepaald welke behandeling nodig is. Dat kan bijvoorbeeld zijn met homeopathische geneesmiddelen, vitaminen of een behandeling met elektrische pulsen. De elektrische pulsen doen geen pijn, het is juist een prettige behandeling!

Check!
“We denken met jou mee over al jouw dagelijkse gezondheidsvragen. Hoe zit het met jouw bloeddruk, stress, glucose of cholesterol? Doe de DA GezondheidsCheck en je weet binnen een paar minuten hoe goed je bezig bent! De bodyscan wordt exclusief in de week van 8 maart aangeboden door Corpus Control. “De normale prijs van de Bodyscan is 99 euro maar die week bieden we deze aan voor 49,50 euro. Daaronder valt de Bodyscan, de interpretatie en het advies. Een eventuele behandeling is los bij te boeken voor 50 euro.”

Afspraak maken?
Bel gerust voor een afspraak 015-2610521. De Bodyscan wordt op afspraak afgenomen tussen 9.00 uur en 17.00 uur, op 9, 10, 12 en 13 maart. De RIVM-richtlijnen houden ze uiteraard in acht. De Bodyscan wordt afgenomen in een, speciaal daarvoor ingerichte, afgescheiden consultruimte. DA Voel je goed, 
Troelstralaan 17-19

Cheyenne Toetenel
Meer berichten