Natuurlijk kunnen Hayrullah en zijn mensen je ook helpen met het vervangen van een accu of het repareren van schade. (Foto: PR)
Natuurlijk kunnen Hayrullah en zijn mensen je ook helpen met het vervangen van een accu of het repareren van schade. (Foto: PR)

Onafhankelijk advies en prima service bij RITEL Delft

Algemeen

DELFT - Waarschijnlijk ben je er vergroeid mee: je mobiel. Mocht je een nieuwe willen, of is er reparatie nodig, dan ben je bij RITEL Delft aan de Troelstralaan 15b aan het goede adres.

“We bestaan volgende maand alweer 12 jaar”, vertelt eigenaar Hayrullah Ozbek. “En in die tijd hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd. Het zijn die trouwe klanten die ons door de coronacrisis hebben gesleept.” De corebusiness van Ritel is de verkoop van mobiele telefoonabonnementen en de daarbij behorende telefoons. “Je kunt bij ons alle bekende providers vinden. KPN, Tele2, SIMYO, Ben, Lebara, en ook Odido, het voormalige T-Mobile natuurlijk. Vaste abonnementen, en SIM-only. Je kunt bij ons een nieuw abonnement aanschaffen of je abonnement verlengen, en ook overstappen met behoud van nummer is geen probleem. ”

Onafhankelijk 
Waarom zou je je abonnement via RITEL afsluiten? “Omdat wij onafhankelijk zijn”, is het antwoord van Hayrullah. “Wij zijn niet gebonden aan een provider en daarom kunnen wij samen met jou het pakket samenstellen dat het beste bij jou past.” Maar er is meer; “Waar wij vooral in willen uitblinken is service. Niet alleen goed advies: “Veel mensen vinden het lastig om al hun data over te zetten naar een nieuw toestel. Dat kunnen wij voor je doen.” En natuurlijk kunnen Hayrullah en zijn mensen je ook helpen met het vervangen van een accu of het repareren van schade. “Een ongelukje is nu eenmaal zo gebeurd, maar daarmee is je toestel niet meteen waardeloos.” Bij Ritel Delft vind je naast nieuwe toestellen overigens ook refurbished telefoons: “Dat begint echt een trend te worden”, aldus Hayrullah. “Refurbished telefoons zijn niet alleen dertig tot veertig procent goedkoper dan een nieuwe, ze helpen je ook om duurzamer te leven. Hergebruik en langer gebruik spaart immers grondstoffen.” En nee, je koopt zeker geen kat in de zak, want Ritel Delft geeft op een refurbished telefoon maar liefst drie jaar garantie.

Trends
Maar als je dan een nieuwe telefoon wilt, wat zijn dan momenteel de trends? “Slechte telefoons kom je zelden meer tegen”, vertelt Hayrullah. “Alle fabrikanten leveren tegenwoordig degelijke telefoons af, met goede camera’s. Het onderscheid zit tegenwoordig vooral in de batterijduur. Wel is het zo dat marktleiders Apple en Samsung nog steeds beter scoren met bijvoorbeeld snelheid als het gaat om social media. Maar de verschillen worden kleiner.”

Naast telefoons en abonnementen vind je bij Ritel Delft natuurlijk ook alle toebehoren; van laders en kabeltjes tot oortjes en hoesjes. Kom eens langs in de Hoven Passage!