Groenewegen Delft is gevestigd aan de Kalfjeslaan. (Foto: EvE)
Groenewegen Delft is gevestigd aan de Kalfjeslaan. (Foto: EvE)

Groenewegen Delft maakt uw huis veilig en comfortabel

kijk op de wijk

Een veilig huis. Waar alle elektrische en elektronische installaties werken naar behoren. Daarvoor ben je bij Groenewegen Delft aan het goede adres. En ís er dan eens een storing, dan lossen de experts van Groenewegen die snel en vakkundig op. Of het nu overdag of 's nachts is.

Met bijna 36 jaar ervaring staat Groenewegen Delft garant voor vakkundige installatie en onderhoud van elektra, beveiliging- en telecominstallaties. Vijfentwintig mensen staan klaar om de bewoners van Delft en de nabije omtrek bij te staan. Belangrijk werk, want het hedendaagse huishouden is volledig afhankelijk van stroom en data. Dat vraagt om regulier onderhoud, want ook elektrische installaties hebben niet het eeuwige leven.

"Hier in Tanthof vervangen we de laatste jaren veel groepenkasten. Soms wel vier per week. Repareren is geen optie. Van die oude kasten zijn cruciale componenten vaak niet meer te krijgen", vertelt eigenaar Cor Groenewegen. "Ze gaan in sommige gevallen al 30 of 40 jaar mee. Dan kunnen er uiteindelijk storingen ontstaan. Dat is niet alleen vervelend, het kan ook onveilig zijn Dat kun je maar beter vóór zijn." Voorkom dus een probleem, wil de technisch ondernemer maar zeggen. "Het is beter om dergelijke installaties te vervangen vóórdat er storingen ontstaan. Een standaard groepenkast is in één, twee uurtjes vervangen." Ook kunt u bij ons nog steeds terecht voor het afhalen van elektrotechnische materialen.

Als er onverhoopt storingen optreden, dan heeft Groenewegen Delft een eigen storingsdienst die dag en nacht paraat staat. " Wij bieden hulp en ondersteuning bij storingen in het elektrische systeem." Groenewegen biedt uiteraard ook hulp bij storingen in telecom- of beveiligingsinstallaties. De leefomgeving van mensen veiliger maken is de essentie van Groenewegen Delft. "Wij leggen ook camerasystemen en alarmsystemen aan, zowel bij bedrijven als particulieren. Er zijn heel veel mogelijkheden om uw huis veiliger te maken. Denk daarbij niet alleen aan inbraakalarmen, maar ook aan persoonlijke beveiliging, die u in huis bij u kunt dragen. Met een druk op de knop is de meldkamer gewaarschuwd. Een veilig gevoel!"