Groenewegen Delft werkt altijd servicegericht

Algemeen

In het nieuwe pand van Groenewegen Delft wordt u aan de balie vriendelijk te woord gestaan.

DELFT – Groenewegen Delft aan de Kalfjeslaan 68 is al ruim dertig jaar voor bedrijven en particulieren een betrouwbaar adres voor alles op het gebied van elektrotechniek, beveiligingen en telecom.

Op dit gebied worden alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd. Van een contactdoos in de meterkast tot de meest complexe bedrijfsinstallatie”, legt Cor Groenewegen uit. “Ook voor storingen kan men ons inschakelen. We hebben een 24-uurs-storingsdienst.” In de telefonie is Groenewegen Delft helemaal thuis. De laatste jaren heeft internetbellen bij bedrijven een grote opmars gemaakt. Hiervoor hebben zij voor de meeste situaties een goede gepaste oplossing. “Net zoals domotica, waarbij je met de iPhone thuis elektrische apparaten kunt instellen”, zegt Groenewegen. 

“Daarmee is werkelijk alles in te stellen. Dit geldt ook voor intercom- en videofooninstallaties in woningen en flats. Ook voor beveiligingssystemen kunt u bij Groenewegen Beveiligingen terecht. Hierbij kunt u denken aan complete camerasystemen en hoogwaardige producten die vakkundig worden geïnstalleerd. Groenewegen Beveiligingen werkt altijd servicegericht. “Daarnaast kunnen we alles op het gebied van alarmsystemen realiseren”, zegt Groenewegen. 

“Een alarmsysteem voor de hele woning of het hele bedrijfspand!” Ruim twee jaar geleden is Groenewegen van de Papsouwselaan verhuisd naar dit nieuwe pand aan de Kalfjeslaan. De winkel aan de Papsouwselaan is na dertig jaar van eigenaar veranderd. Nadere gegevens hierover volgen. Telefoon: (015) 2612150. Internet: www.groenewegendelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12