Afbeelding

Delft Autoschade wint in snel tempo aan naamsbekendheid

autonieuws

Editie: Week 22, Jaargang 34 |

Gratis vervangend vervoer bij Delft Autoschade.

DELFT – De naam Delft Autoschade siert al weer ruim een jaar de gevel van het pand aan de Voltaweg 16. Dit is een autoschadeherstelbedrijf dat in snel tempo aan naamsbekendheid wint. Heeft u eens een flinke deuk in uw auto of moet het lakwerk hersteld worden? Kom dan naar Delft Autoschade.

Voorheen was hier een ander autoschadeherstelbedrijf gevestigd. Darren Doorenbosch en zijn medewerkers verwelkomen de klanten die gewend waren hier naartoe te komen natuurlijk met open armen. Elke klant wordt graag verder geholpen, waarbij de servicegerichtheid het belangrijkste is. Darren Doorenbosch werkt al zijn hele leven in de branche van autoschadeherstel. “Ik heb dan ook een heleboel ervaring”, geef hij aan. “De laatste jaren was ik als manager actief in een aantal filialen in Delft. Ik ben daarna graag de uitdaging aangegaan om een eigen bedrijf te starten.”
Delft Autoschade heeft net zoals vele andere bedrijven te maken met een moeilijke markt in een moeilijke economische tijd. Desondanks wil hij de klant graag van dienst zijn met een goede prijs-kwaliteit-verhouding en een verregaande service. “We willen iedereen helpen, ook een particuliertje”, legt hij uit. “De auto op een perfecte manier repareren tegen een betaalbare prijs. Bij ons tref je dan ook geen pratende pakken, maar de echte vakkundige werklieden.”
De kosten worden bij Delft Autoschade altijd zo laag mogelijk gehouden. Dit wordt bereikt door iedereen in het bedrijf zijn steentje te laten bijdragen. Doorenbosch: “Bijna iedereen in ons bedrijf werkt dan ook mee in de werkplaats.”
Het team van Delft Autoschade bestaat naast Darren Doorenbosch uit de eerste schadehersteller Damian Wynia, de eerste autospuiter Harry Bosman en Ingrid Herman die de administratie en boekhouding voor haar rekening neemt. “Zelf ben ik meewerkend directeur/eigenaar”, aldus Doorenbosch.
Terugkijkend op de vakantieperiode, kan Doorenbosch concluderen dat het aanbod auto’s dat voor herstel bij dit bedrijf werd gebracht ongeveer hetzelfde is gebleven als anders. Dat is volgens hem een goed teken. “We groeien dan ook redelijk. Momenteel is onze spuiter met vakantie en hebben we er tijdelijk een mannetje bij. Mogelijk gaat die op termijn vast deel uitmaken van ons team. Het bedrijf wordt ook steeds beter gevonden, hoewel dat natuurlijk wel de nodige tijd heeft gekost.”
Heeft u eens schade aan uw auto? Dan kunt u die bij Delft Autoschade snel, vakkundig en met de beste service laten herstellen!

Delft Autoschade

Voltaweg 16
(015) 200 01 22
www.delftautoschade.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12