Groenewegen is er voor elektrotechniek, beveiligingen en telecommunicatie

Algemeen

Wie bij Elektrotechnisch Servicebureau Groenewegen B.V. binnenkomt, komt als eerste Sandra tegen.

DELFT – Elektrotechnisch Servicebureau C.L. Groenewegen is een landelijk erkend elektrotechnisch installatiebureau, met daarbij een afdeling beveiligingen en telecommunicatie.

Cor Groenewegen is oprichter en directeur van ETSB C.L. Groenewegen B.V. Het bedrijf bestaat alweer 30 jaar en het telt inmiddels ruim dertig medewerkers. “Wij kunnen ingeschakeld worden voor een simpele storing, maar ook voor de meest geavanceerde elektrotechnische installaties”, vertelt hij in zijn kantoor in het hoofdgebouw aan de Kalfjeslaan 68. Groenewegen kan in de telefonie een simpele telefoonaansluiting aan, maar ook voor installaties met honderden toestellen draait het bedrijf z’n hand niet om. “We hebben bovendien een beveiligingsafdeling die alle mogelijke objecten kan beveiligen”, merkt Cor Groenewegen op. Beveiligen kan door middel van camerasystemen en alarminstallaties die door Groenewegen worden aangelegd. Ook toegangscontrolesystemen, noodverlichting en ontruimings- en brandmeldinstallaties leggen ze aan en ook voor het onderhoud van al deze installaties kunt u bij Groenewegen terecht. 

Zij installeren voor zowel bedrijven als particulieren en maken gebruik van een professionele meldkamer. Bij Groenewegen staan ruim twintig bedrijfswagens klaar om de klanten, bedrijven èn particulieren, zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. “We zijn een flexibele installateur. Je kunt ons bellen en we hebben snel iemand ter plaatse. Voor particulieren en bedrijven die een storing hebben, hebben we een 24 uurs storingsdienst.” 

Cor Groenewegen begon dertig jaar geleden met zijn elektrowinkel aan de Papsouwselaan 3, die daar nog steeds gevestigd is. De techniek heeft ondertussen niet stilgestaan. Het is tegenwoordig, bijvoorbeeld, al mogelijk om op afstand via je i-Phone de verlichting en muziek in alle kamers in je huis te regelen. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. “De basissystemen zijn al voor relatief lage prijzen aan te schaffen”, weet Cor Groenewegen. 

Wie meer wil weten over de mogelijkheden op het gebied van elektrotechniek, telecommunicatie en beveiligingen, kan dat vinden op de website www.groenewegendelft.nl. U kunt ze ook bezoeken aan de Kalfjeslaan 68 in Delft. Graag wel eerst even telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 015 - 261 21 50.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12