Frans Zucca van Scooterservice Delft valt op dankzij RODI.
Frans Zucca van Scooterservice Delft valt op dankzij RODI. Foto: PR

Scooterservice Delft voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

DELFT – Scooterservice Delft in de Industriestraat is voor de Delftse scooterrijder hét adres voor de aanschaf van een nieuwe scooter of elektrische fiets, en voor onderhoud en reparatie van scooters en fietsen.

Eigenaar Frans zit inmiddels vijftien jaar in het vak, waarvan 10 als ondernemer. “Wat ik nog steeds veel tegenkom is slecht onderhoud”, vertelt hij. “Veel scooterrijders realiseren zich niet dat hun scooter jaarlijks, of elke drieduizend kilometer, een onderhoudsbeurt nodig heeft. Olie, filters, banden, je moet het allemaal goed in de gaten houden, want op den duur krijg je pech, en dan zijn de kosten vaak veel hoger.” Scooterservice Delft doet meer dan verkopen en onderhouden alleen: “We taxeren ook, en we kopen scooters met schade of sloopscooters op. Verder kun je bij ons terecht voor custom scooters. Om oude scooters of scooters met pech op te halen beschikt Frans over een bestelauto. En die moet natuurlijk wel representatief zijn. Daarvoor wendde Frans zich tot RODI: “Ik kom al vijf jaar bij hen als ik iets nodig heb. Van visitekaartjes tot bestickering. Het fijne is dat ze je van begin tot eind helpen. Ik gaf aan wat ik zo’n beetje wilde: vooral opvallen. Vervolgens gingen de jongens van RODI aan de slag om een ontwerp te maken.” En het resultaat mag er zijn: “Met een opvallende kleursetting en teksten is mijn bestelauto nu ook echt weer een visitekaartje voor mijn bedrijf. En het ging allemaal vlot: binnen een week was alles geregeld.”

Verhuizing
En met dat alles goed geregeld kan Frans zich weer richten op wat echt belangrijk is: zijn bedrijf. “Er gaan dingen veranderen. Dit jaar verhuis ik naar de overkant van de Industriestraat. Daarmee krijg ik niet alleen een grotere werkplaats, maar ook een grotere showroom. En dus nog meer mogelijkheden!” En daar is vast dan weer nieuwe bestickering nodig...