Afbeelding

Huis te koop wordt aangeboden door Roepman Makelaardij

Algemeen

RIJSWIJK- Drieëenhalf jaar wonen Robin de Regt en zijn vriendin Amber Cassa met veel genoegen in hun appartement aan de Mgr. P.J. Willekenslaan. Maar een volgende levensfase is aangebroken en met het oog op de toekomst heeft het stel een mooie hoekwoning in een rustige wijk in Hoogvliet gekocht. “ Een upgrade voor de komende twintig jaar”, aldus Robin.

Ideaal gesitueerd
Het woongenot in hun twee verdiepingen tellende appartement was er niet minder om. “ Het ligt op een ideale locatie, want alle faciliteiten zijn bij de hand. Dit geldt bijvoorbeeld voor het station, de bushalte, een speeltuintje, het winkelcentrum dat op vijf minuten lopen is, en de winkelstraat op twee minuten. Verder is het lekker dicht bij de snelweg. Naast het complex zit een basisschool en daarnaast weer de naschoolse opvang. Aan de overkant is een middelbare school. Verder is de ruimte die je in het appartement hebt vermeldenswaardig. Met twee verdiepingen zit je hiermee prima.”

Grondig vernieuwd
Dit laatste geldt ook voor het onderhoud in de jaren dat het stel er woonde. Robin: “ We hebben het één en ander grondig aangepakt. Zo is de badkamer compleet gerenoveerd en de keuken vorig jaar nog verbouwd. Verder is de elektra aangepakt met een nieuwe stoppenkast en is de trap aangepakt. Plafonds zijn gewit en het plafond in de hal is verlaagd en voorzien van spots. Ook is de open haard in de woonkamer gereinigd en geïnspecteerd.”

Kluspotentie
Voor een klusgrage bewoner biedt het appartement volgens Robin vele mogelijkheden. “In de ruime woonkamer bijvoorbeeld, is ook een bijkamer. Voor wie daar een extra slaapkamer van wil maken is het simpelweg een spouwmuur ertussen plaatsen. En zo biedt de woning nog wat leuke potenties.”

Groen uitzicht
Buiten de woning is het goed toeven, zo blijkt uit de ligging ten opzichte van faciliteiten. Ook de twee balkons bieden woongenot. Op het grotere balkon kijk je bij de opkomende zon uit op het groen van een siertuin. Als de zon over het huis is gedraaid kun je daarvan genieten op het kleinere balkon aan de andere kant.

Altijd parkeerplek
De auto kan van 17.00 uur tot 00.00 uur betaald worden geparkeerd en voor bezoekers is er een bezoekerspas.” Er is altijd wel plek voor de auto omdat dit een doodlopende straat is waar dus alleen bestemmingsverkeer komt. Dan is er ook eerder plek.” Beneden in het complex kun je de nodige spullen kwijt in de berging. “ Deze is vergelijkbaar met een gemiddelde schuur”, aldus Robin. “ Hij is voorzien van ramen, verlichting en stopcontacten.”

Goed geregeld
Is er eens iets aan de woning of het complex, is de VVE actief in het oplossen ervan, zo zegt Robin. “ Er gebeurt altijd iets, men leunt niet achterover. Sowieso hebben we met buren een onderlinge app groep, waarin bijvoorbeeld de benoeming van functionarissen wordt gedeeld. En een keer per maand is er een VVE-vergadering. Alles is gewoon goed geregeld!”

Ruim en goed onderhouden 3-kamer appartement op centrale locatie

Mgr. P.J. Willekenslaan, Rijswijk
Vraagprijs is: 324.500 k.k.
Woonoppervlak is: 113m2
Roepman Makelaardij
Molslaan 43
2611 RJ Delft
015-2134134
www.roepman.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding