Afbeelding
Foto: ZIEN24

Huis te koop wordt u deze week aangeboden door MORRIS Makelaardij

Algemeen

DEN HOORN - Bent u op zoek naar een riante gelijkvloerse woning met een ruim terras? Victoria 49 in Den Hoorn is een royaal penthouse met waanzinnig vrij uitzicht vanaf het zonnige terras en beschikt over twee parkeerplaatsen en twee privébergingen. De woning staat nu in de verkoop.

Het lichte en goed ingedeelde vierkamer-penthouse van circa 156 vierkante meter met zonnig terras op het zuidwesten beschikt over drie slaapkamers, een ruime privéberging in de onderbouw, berging op de vierde verdieping en maar liefst twee parkeerplaatsen direct naast elkaar. Het complex is goed onderhouden en er is een lift aanwezig. Het gezellige dorp Den Hoorn is op loopafstand gelegen en het altijd bruisende Delft is op circa tien minuten fietsafstand. Sportclubs, scholen, kinderdagverblijven, winkelvoorzieningen en dergelijke zijn in de directe nabijheid gelegen. NS-station Delft is circa acht minuten fietsen en de woning heeft een goede aansluiting met uitvalswegen naar onder meer de A4.

Riante woning
Via een keurige gemeenschappelijke entree is de woning te bereiken via een lift of trappenhuis op de vierde en tevens bovenste verdieping. De entree van de woning bestaat uit een hal met garderobemogelijkheden en meterkast. De ruime en lichte woon- en eetkamer is gelegen aan de zuidwestkant en heeft weids uitzicht over een groen veldje. De nette open keuken is voorzien van een mooi natuurstenen aanrechtblad en diverse apparatuur. De woning bevat een separaat toilet met fonteintje met daarnaast een bergruimte met CV-ketel, mechanische ventilatie en WTW systeem. De eerste badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Direct daarnaast is de eerste slaapkamer gelegen. De tweede slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en is goed geschikt voor bijvoorbeeld een werkkamer. De derde slaapkamer is ruim bemeten en heeft een walk-in-closet met daarnaast toegang tot de tweede ruime badkamer. Deze badkamer heeft een bubbelbad, een douche, toilet en twee wastafels met spiegels erboven. In de onderbouw is een ruime berging aanwezig, ideaal voor het stallen van fietsen. Het appartement is goed ingedeeld en het complex is goed toegankelijk voor mensen die wat minder mobiel zijn. Vanuit de woonkeuken is er toegang naar het heerlijke terras en de berging, ideaal voor onder meer terrasmeubilair. Vanaf dit terras is het heerlijk genieten van het vrije uitzicht en de middag- en avondzon, het balkon is namelijk gesitueerd op het zuidwesten. Ideaal voor de zonliefhebbers.

VvE
De administratie van de actieve Vereniging van Eigenaren ‘VvE De Schout Den Hoorn’ wordt professioneel beheerd door AB Beheer. De voorschot servicekosten voor de woning, berging en parkeerplaatsen bedragen 403,52 euro per maand, dit is onder meer inclusief premie opstalverzekering, liftonderhoud, schoonmaak en verlichting gemeenschappelijke ruimtes, glasbewassing. Tevens wordt er gespaard voor toekomstig onderhoud. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

Royaal penthouse met waanzinnig vrij uitzicht vanaf zonnig terras

Victoria 49, Den Hoorn
Vraagprijs: 600.000 k.k.

MORRIS Makelaardij
Koningin Julianaplein 1 - 3
2635 HD Den Hoorn
(015) 7618128
www.morrismakelaardij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding