Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Björnd Makelaardij

Algemeen

DELFT - Op de Loorhof 1 in de wijk Buitenhof-Zuid vindt u deze onderhoudsvriendelijke, moderne hoekwoning met grote woonkamer, woonkeuken, oprit met plek voor twee auto’s, gezellige tuin, bovenverdieping met drie mooie slaapkamers en een ruime badkamer. De woning is van alle gemakken en luxe voorzien, waardoor u zo kan intrekken.

Bijna 15 jaar geleden kocht Anita deze woning samen met haar ex-man. “In eerste instantie moest ik even wennen aan de buitenkant, daar moet je van houden, maar ik viel enorm voor de binnenkant. Al in de hal merkte ik hoe ruim en licht de woning was en was ik direct verkocht.” De afgelopen 5 jaar heeft Anita alleen in het huis gewoond, de laatste jaren deels met haar vriend Michel en zijn dochter Liv. “Als het op een andere plek had gestaan bleven we in dit heerlijke huis wonen, maar helaas is de locatie voor ons niet praktisch. Liv woont deels bij haar moeder in Capelle en gaat daar ook naar de basisschool. We hebben geprobeerd om heen en weer te rijden op haar schooldagen, maar tijdens de spits is het niet te doen. Daarom hebben we nu een huis gekocht en gaan we samenwonen in Capelle. We krijgen de sleutels in december en na wat klussen zal ik in het eerste kwartaal van 2022 definitief verhuizen. De oplevering kan dan ook in die periode plaatsvinden.”

Leefruimte
Over het grootste voordeel van de woning hoeft Anita niet lang na te denken. “Dat is de ruimte. De woning is praktisch ingedeeld en heel licht. Zo een grote woonkamer als deze ga ik nooit meer krijgen, die ga ik echt missen en is een van de redenen waarom ik straks met hartzeer de deur achter mij zal dichttrekken. Ook het feit dat je twee auto’s voor de deur kwijt kan en de A4 en A13 om de hoek hebt is altijd ideaal geweest.” Anita wijst daarnaast op de kindvriendelijke buurt waarin de woning staat. “Direct voor de deur is een speeltuintje te vinden. Superfijn om aan de voorkant van het huis bezig te zijn met de schuifpui open en zo een oogje in het zeil te kunnen houden. Sowieso is het hier een kinderrijke buurt, dus dat is leuk voor gezinnen. Maar ook voor ouderen is het ideaal. Er is maar één trap in de woning, dus in principe zou je hier een leven lang kunnen wonen. Dat is hoe ik het eigenlijk altijd voor me zag.” Wat Anita ook gaat missen, is het contact met de buurtbewoners. “Ik heb fantastische buren. Het is een supergemoedelijke wijk waar iedereen voor elkaar klaar staat.”

Indeling
Met een woonoppervlak van 150 m2 en een perceeloppervlak van 205 m2 biedt het huis veel ruimte voor gezinnen. Via de ruime hal, met naastgelegen berging en toilet, heeft u toegang tot de lichte woonkamer met sfeervolle gashaard en de moderne open eetkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime overloop, drie slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en toilet. Heel fijn: er is een apart washok waar u zowel wasmachine als droger gemakkelijk kwijt kunt. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een brede tuin op het zuidwesten waar u heerlijk in het zonnetje kan zitten.

De Loorhof 1
2625 NR DELFT
Vraagprijs 585.000 euro k.k.
Björnd Makelaardij
Oude Delft 103
2611 BD Delft
(015) 213 51 39
www.bjornd.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding