De dames van makelaarskantoor WVK in Nootdorp: Marjan, Marja, Irma en Dirjam zijn blij met de positieve feedback van hun klanten
De dames van makelaarskantoor WVK in Nootdorp: Marjan, Marja, Irma en Dirjam zijn blij met de positieve feedback van hun klanten (Foto: )

WVK Makelaars Nootdorp blij met tevreden klanten

  advertenties

NOOTDORP - De makelaars en medewerkers van WVK Makelaars Nootdorp zien graag tevreden klanten. Zij geven WVK Makelaars een goede beoordeling. Logisch, want waar WVK Makelaars vooral in uitblinkt is de persoonlijke begeleiding tijdens het gehele aan- of verkoopproces.

"Meedenken en betrokken zijn, dat is de eerste insteek. Onze klanten moeten ons makkelijk kunnen bereiken en we zijn altijd aanspreekbaar. Desgewenst ook 's avonds. Daarnaast zijn we sterk in het koppelen van klanten. We staan klaar voor onze klanten, vanaf het eerste gesprek tot en met het uiteindelijke overhandigen van de sleutel.
Dat we goed zijn in de uitvoering van ons vak, uit zich in de hoge review-scores op onder andere Funda, dé meest bezochte site voor het aankopen en verkopen van woningen."

De dames van WVK-makelaars mogen met recht trots zijn hun behaalde resultaten, zoveel valt te zien op de website van WVK Makelaars, hun Facebookpagina en Funda. Uit een verkoop van circa 55 woningen komt een verkoopgemiddelde van 8,9. Bij de aankoopbegeleiding is het gemiddelde zelfs een 9,4. Dat zijn beoordelingen die voor zichzelf spreken!

Beoordelingen van klanten
Hieronder leest u een kleine selectie van klantbeoordelingen:
"WVK is een zeer fijn makelaarskantoor, servicegericht en kundig! Een makelaar met een groot netwerk, die bekend is met de omgeving. Het contact was goed, prettig en plezierig. Ze blazen niet hoog van de toren, staan open voor commentaar en denken met je mee."

"Ik zou deze makelaar aan iedereen aanbevelen. Professioneel en klantgericht. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ze presteren goed op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding."

"Ze hebben prima onderhandeld namens ons. Hierdoor hebben wij de woning die we op het oog hadden voor een goede prijs kunnen kopen."

Sterke speler
De marktpositie van WVK-makelaars is uitstekend. Ze zijn een sterke speler in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en omgeving, omdat ze zeer actief zijn in het woningaanbod van zowel nieuwbouw als bestaande bouw.
Ook op zoek naar een woning of denkt u erover om uw woning te verkopen? Maak snel een afspraak met een van de makelaars van WVK!

WVK Makelaars Nootdorp,
Dorpsstraat 52,
2631 CT Nootdorp
015-3109948
Zie ook: www.wvk.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1