Wie heeft poes Puk gezien?
Wie heeft poes Puk gezien?

Ontsnapte poes Puk nog steeds vermist

Algemeen

Zo'n drie weken geleden gebeurde er iets dat geen enkele katteneigenaar wil horen. Naomi Rietman, eigenaresse van poes Puk en kat Guus, werd gebeld op haar vakantieadres dat haar viervoeters de benen hadden genomen uit het kattenhotel Chat Noir in Delft waar ze tijdelijk achtergelaten waren.

De baasjes werden gebeld toen ze in Italië op vakantie waren door een aangeslagen kattenhoteleigenaresse. "Een van de poezen had de deur open gekregen van het buitenverblijf. Dertien poezen ontsnapten, waaronder onze Guus en Puk", vertelt Naomi. "Vijf ervan bleven in de binnentuin, en van de acht die over de schutting waren geklommen, zijn er inmiddels zeven weer gevangen, waaronder Guus. Een poes is dus nog steeds vermist, en dat is onze Puk. We missen haar enorm!"

Naomi woont zelf in Nootdorp, en het kattenhotel is in Delft. "Je hoort wel eens dat katten een heel eind lopen om thuis te komen, maar dat is nog niet gebeurd. We hebben alle maatregelen genomen om haar terug te vinden. Er zijn vangkooien neergezet bij het hotel, we hebben dagenlang in de omgeving gezocht, alles volgehangen met flyers, aangemeld op Amivedi en soortgelijke sites, maar nog steeds geen spoor."

Hoe erg Naomi Puk ook mist, ze neemt het Kattenhotel niets kwalijk. "Ze zijn zelf net zo ontdaan over de hele situatie als wij. Ze vertelde dat ze in de 36 jaar dat ze het hotel runt nog nooit zoiets meegemaakt heeft. Ze helpen ons op alle mogelijke manieren om Puk terug te vinden."

Puk is een Cyperse poes met een witte snoet, witte bef en vier witte sokjes. De onderkant van de buik is ook wit. Als u haar ziet, kunt u het beste Amivedi (088-0064635) of het kattenhotel Chat Noir bellen.