Kom wegdromen bij de bekende liedjes van Spinvis, veelal akoustisch gespeeld (foto: Tibor de Jong)
Kom wegdromen bij de bekende liedjes van Spinvis, veelal akoustisch gespeeld (foto: Tibor de Jong) Foto: Tibor de Jong

Op Hodenpijl opent seizoen met Spinvis

Algemeen

Op donderdag 20 september opent Op Hodenpijl het nieuwe seizoen met een concert van Spinvis. Spinvis brengt deze avond zijn muziek op gitaar en voornamelijk akoestisch. Kom wegdromen bij mooie liedjes als Ik wil alleen maar zwemmen, Voordeel van video en Bagagedrager.

Erik de Jong, alias Spinvis, keert na een succesvol optreden in 2017 terug Op Hodenpijl. Hij neemt wederom Saartje van Camp mee die hem begeleidt op cello en op de zingende zaag. Hij speelt nummers als Kom terug, Ik wil alleen maar zwemmen, Voordeel van video, Bagagedrager en Wespen op de appeltaart.

Debuut
Spinvis debuteerde in 2002 met Spinvis, een plaat die in 2009 werd uitgeroepen tot het beste Nederlandse album van het decennium. Zijn theaterwerk en liedteksten zijn veelal geïnspireerd op het alledaagse leven van sterfelijke, breekbare mensen. Spinvis won de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied, de Johnny van Doornprijs voor de Gesproken Letteren, de Zilveren Harp en de Popprijs. In 2017 verscheen zijn laatste album Trein Vuur Dageraad.


Meer informatie
Dit concert is ook te reserveren inclusief diner en drankjes. Datum: donderdag 20 september. Tijd: 20.00 uur. Prijs: 24,- euro. Inclusief diner: 61,- euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.ophodenpijl.nl.

Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft) en beschikt over een ruime, gratis parkeerplaats.