De ruime occasion Renault Mégane Estate uit 2010, voor slechts 7.940 euro.
De ruime occasion Renault Mégane Estate uit 2010, voor slechts 7.940 euro.

Autobedrijf Nootenboom: juiste mix van occasions

Algemeen

NOOTDORP - Autobedrijf Nootenboom is behalve de erkende KIA-reparateur van Nootdorp en omgeving al jaren lang een bekend adres voor het aanschaffen van een betrouwbare occasion.

Variërend van een compacte stadsauto tot een ruime SUV. "Wij zorgen er voor dat we altijd de juiste mix aan occasions hebben staan", zegt manager Menno Roeling. "Bij het opzoeken van deze occasions passeren we vaak de landsgrenzen tot ver in Europa."
Doordat Autobedrijf Nootenboom gebruik maakt van vaste contacten, worden alle auto's aangeboden met een sluitende onderhoudshistorie. "We proberen er bijvoorbeeld altijd voor te zorgen dat we één of meerdere zeer jong gebruikte KIA Niro's op voorraad hebben", zegt Roeling.
Deze crossover hybrid is twee jaar de populairste hybride van Nederland en kan bij Nootenboom met een flink prijsvoordeel worden aangeschaft. Dat kan oplopen tot een prijsvoordeel van 8.000 euro voor een slechts één jaar jonge auto. Dit kan dus heel interessant zijn. "En mochten wij op het moment niet de juiste auto hebben staan, dan kunt u ook altijd uw gegevens achterlaten, zodat wij u op de hoogte houden. Mochten wij een dergelijk exemplaar op een gegeven moment wel binnen krijgen."
Autobedrijf Nootenboom gaat zelfs voor zijn klanten op zoek naar een geschikte auto. Het voordeel voor de consument is, dat dit bedrijf het lokale aanspreekpunt is voor de eventuele garantie en het onderhoud van de auto. "In de vakantieperiode proberen wij ook altijd een aantal ruime gezinsauto's aan te kunnen bieden", gaat Roeling verder. "Dat kan één van onze meest voorkomende merken KIA en Ford zijn, maar dat kan ook ieder ander merk zijn."
De Top Occasion van deze maand is dan ook de Renault Mégane Estate. Deze ruime en complete Fransman is van 2010 en wordt ook nog aangeboden met zes maanden BOVAG-garantie. "Voor een meerprijs van 495 euro zullen wij de auto afleveren met een grote onderhoudsbeurt, een nieuwe APK en twaalf maanden Europese Pechhulp."
Tel. (015) 310 99 55 / Web. www.nootenboom-nootdorp.nl.