Jumbo Buitenhof maakt kennis met het vernieuwde fitnesscentrum Vital Fitness

  advertenties

Editie: Week 24, Jaargang 22 |

(foto: Koos Bommelé)

DELFT – Met de zogenaamde Jumbolide kwam een afvaardiging van de Jumbo Supermarkt Buitenhof afgelopen week naar het fitnesscentrum aan de Beethovenlaan gereden. De reden hiervoor was om een nieuw samenwerkingsverband tussen Jumbo en Vital Fitness te bekrachtigen. Na de officiële handeling, maakte het team van Jumbo een rondje langs alle fitnessapparaten, om ten slotte aan de bar van een drankje te genieten.
Veel mensen zullen het fitnesscentrum in de wijk Buitenhof wel kennen als Your Health. Inmiddels is het fitnesscentrum overgestapt naar een nieuw concept met de naam Vital Fitness. Zo zal het centrum voortaan ook gaan heten. “Na de verkoop door Your Health van het fitnesscentrum aan Vital Fitness, kunnen we een frisse wind laten waaien door dit centrum”, zegt manager Rick Kassels. “Uiteraard zijn overal de nieuwe logo’s al aangebracht, is het hele pand van binnen opnieuw geverfd, zijn de douches opgeknapt en ziet het er allemaal weer prima uit. Daarnaast zal er de komende maanden nog een aantal verbeteringen doorgevoerd worden!”
Manager Rick Kassels heeft een deskundig team fitnessinstructeurs, met namen als Elgar Halbe, Frank Calor, Auke Hobijn en Rudo Jurriën. Het is een echt fitnesscentrum voor de buurt, waar de bewoners van de wijk Buitenhof makkelijk even binnen stappen om aan hun conditie te werken. Een gezellige en warme sfeer, waar iedereen elkaar kent en aan zijn eigen training kan werken. Van 15-jarigen tot 80-jarigen, van alle afkomsten, iedereen gaat hier gezellig met elkaar om. “In ons centrum staan alleen fitnessapparaten van Precor, een Amerikaanse leverancier van fitnessapparatuur”, zegt Kassels. “Te gebruiken voor cardio- en krachttraining. Hier zijn geen groepslessen mogelijk, maar wel persoonlijke begeleiding. Elke maandag, dinsdag en woensdag zijn de begeleiders aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.”
Vital Fitness heeft drie abonnementsvormen. Je kunt een abonnement afsluiten voor een jaar voor 19,25 euro per maand, voor twee jaar voor 16,95 euro per maand, maar ook voor een kwartaal voor 23,25 euro per maand. Ook een tienrittenkaart voor 37,50 euro behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kun je iedere dag van acht uur ’s ochtends tot half elf ’s avonds onbeperkt sporten en gebruik maken van de douches en kluisjes. En na afloop aan de bar een kopje koffie, thee, een shakeje, een flesje jus d’orange of een sportbite gebruiken. “Prijsvechters zijn misschien goedkoper, maar hebben wel een veel beperkter aanbod dan Vital Fitness”, zegt Kassels. “Sinds 1 mei is er een frisse wind gaan waaien, maar er komen nog meer aanpassingen, wat nog meer positiviteit onder de bezoekers zal geven.”

 

Bedrijf: Vital Fitness
Adres:  Beethovenlaan 230
Telefoon: (015) 820 09 69
Internet: www.vitalfitness.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1