Nieuwsgierig naar de spektakelopruiming bezoeken we Klaas Vaak Bedden

  advertenties

Editie: Week 28, Jaargang 22 |

Eén van de prachtige beddensets in de showroom van Klaas Vaak Bedden, die momenteel met hoge kortingen verkrijgbaar zijn.

DELFT – Opruiming bij Klaas Vaak Bedden, dat prikkelt onze nieuwsgierigheid. Misschien kunnen we onze slaapkamer op een leuke en toch voordelige manier upgraden. We stappen de beddenspeciaalzaak aan het Vrouwenregt 12-15 binnen en zien daar een prachtige showroom, vol met prachtige beddensets. Na wat rondkijken komt Martin Trompert ons tegemoet en weet ons te vertellen dat de kortingen bij deze opruiming kunnen oplopen tot 70 procent! “Alle showroomsets gaan nu met flinke kortingen weg”, legt hij uit. “Dit geldt ook voor de bodems, de matrassen, de dekbedden en kussens, ze zijn allemaal in de opruiming.” Martin Trompert legt ons uit dat de beddenspeciaalzaak twee keer per jaar zo'n grote opruiming houdt, in de maanden juli en december. “Ja, het is misschien moeilijk te geloven, maar alles wat je momenteel in de winkel ziet staan, gaat met hoge kortingen weg”, gaat hij verder. “Wat is er nu zo leuk om te slagen in een opruimingsuitverkoop? Het leuke daarvan is, dat je topkwaliteit koopt voor een goede prijs. Je bent dus altijd heel voordelig uit!” We kijken nog even verder en Martin Trompert wijst ons op een aantal éénpersoons dekbedovertrekken, die nu vanaf 25 euro te koop zijn. En dat met de kwaliteitsnormen die u van Klaas Vaak Bedden gewend bent. Hetzelfde geldt voor de boxspring combinatie, die even verderop in de winkel staat en met een prijskaartje van 1.795 euro wordt aangeboden. Weer een stukje verderop treffen we een aantal kussens aan, waarvan Martin Trompert uitlegt dat ze voorzien zijn van natuurlijke materialen. “Dons, natuurlatex of een combinatie van dons en natuurlatex”, legt hij uit. “Per kussen krijg je 10 euro korting en bij een tweede  kussen krijg je nog eens 25 procent korting.” We vervolgen onze weg naar de eerste verdieping, waar we ook een uiteenlopende collectie aantreffen met opruimingsprijs. De tweede verdieping biedt ons een prachtige inkijk op de collectie kinderbedden tegen opruimingsprijzen. “De speciale donskamer laten we onze klanten ook graag een keer zien”, zegt Martin Trompert. “Hier wordt gedemonstreerd hoe dons dekbedden en kussens worden gemaakt.”

Maar waarom heeft Klaas Vaak Bedden eigenlijk twee keer per jaar een opruiming? Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie, wordt ons geleerd. We nemen nog even wat bedenktijd of we nu goedkoop aanschaffen of straks iets geheel nieuws uit de collectie van Klaas Vaak Bedden. Maar dat we voor deze beddenspeciaalzaak kiezen, dat staat wel vast! Telefoon: (015) 212 01 62. Internet: www.klaasvaakbedden.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1