Volvo V60 hybrid Twin Engine
Volvo V60 hybrid Twin Engine

Een luxe Volvo hybride bij Kleyweg Automotive

Algemeen

DEN HOORN – Kleyweg Automotive is gespecialiseerd in jonge gebruikte auto’s. Dus Den Hoorn is een goede plek om je zoektocht naar een nieuwe auto te beginnen. 

Ondanks de hoge vraag heeft Kleyweg nog steeds een ruime voorraad occasions. Zoals ook deze Volvo V60 hybrid Twin Engine. Deze stationwagen combineert het elektrisch rijden van een plugin-hybride met een betrouwbare en zuinige dieselmotor. Automatische transmissie en het innovatieve start/stop systeem dragen daaraan bij. Over de actieradius hoef je je geen zorgen te maken: met de range extender haal je 900 km. Totaal staat er bij deze auto uit 2015 150.534 kilometer op de teller. Dat betekent dat er nog vele kilometers te gaan zijn. Volvo staat bekend als een betrouwbare, veilige auto en daar is deze auto geen uitzondering op: zo is de auto uitgerust met vele veiligheidssnufjes, zoals botsherkenning en activatie en achteropkomend verkeerswaarschuwing. Uiteraard is deze auto ook van alle gemakken voorzien, van verwarmde voorstoelen in interieur voorverwarming, tot de elektrische climate control. De lederen bekleding en houtafwerking in het interieur geven een luxe gevoel. En toch is het voordelig rijden met deze auto, mede doordat je tot 2025 maar de helft van de wegenbelasting betaalt. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak voor een proefrit op www.jameskleyweg.nl. 

Kleyweg Automotive is een modern en universeel autobedrijf met een echt dorpskarakter. “We nemen service serieus en maken tijd voor je”, zegt Johan van der Plaat. Kleyweg Automotive is aangesloten bij BOVAG en sinds 2019 ook bij James Autoservice. “Daarmee zijn we een betrouwbare service partner voor bijna alle landelijk opererende leasemaatschappijen.” Die betrouwbaarheid vind je dus ook bij de occasions. Toch nog niet gevonden wat je zocht? Kleyweg Automotive gaat ook graag op zoek naar jouw droomauto. Neem contact op met Kleyweg Automotive op tel nr : 015- 2627035 of via verkoop@kleyweg.nl. Ben je op zoek naar een ander type occasion, kijk dan eens op www.autoskleyweg.nl of kom langs op de Woudseweg 134a in Den Hoorn.