<p>Topoccasion: de Honda CRV 2.0 Hybrid Elegance. Een hybride automaat van net iets meer dan anderhalf jaar oud. (Foto: PR)&nbsp;</p>

Topoccasion: de Honda CRV 2.0 Hybrid Elegance. Een hybride automaat van net iets meer dan anderhalf jaar oud. (Foto: PR) 

(Foto: )

Bij Auto Ruiter kunt u auto’s kopen èn verkopen

WATERINGEN - Op zoek naar een Topoccasion? Kijk eens voor een goede Honda bij Auto Ruiter. Bij Wim van der Meer en Berry de Jong vindt u een uitgebreid aanbod van degelijke occasions. 

Auto-Ruiter is uw vertrouwde Honda-dealer op de rand van Wateringen en Wateringseveld. Dat is geen bluf: vorig jaar nog ontving het bedrijf een erecertificaat voor het 50-jarig BOVAG-lidmaatschap. Dat betekent al een halve eeuw betrouwbaarheid en kwaliteit! Auto Ruiter was in 1973 één van de eerste dealers van Honda in Nederland en ook anno 2021 kun je bij het team van Wim van der Meer en Berry de Jong rekenen op kwaliteit, klantgerichtheid, goede service en natuurlijk een topoccasion! Neem nu de Honda CRV 2.0 Hybrid Elegance. Een hybride automaat van net iets meer dan anderhalf jaar oud. De auto is van mei 2020 en heeft nu nog geen 23.000 kilometer op de teller staan. Bovendien geldt de fabrieksgarantie nog tot 2023. Deze Honda is voorzien van navigatie, climate- en cruisecontrol, parkeersensoren en diverse veiligheidssystemen. En met wintertemperaturen is ook stoelverwarming zeker niet te versmaden. Meer weten? Neem dan contact op met Berry de Jong.

Inkoop
Hoe kómt Auto Ruiter toch aan zo’n uitgebreid assortiment topoccasions? Nou, gewoon, door een goed inkoopbeleid. Dus als u uw gebruikte Honda wilt verkopen, kom dan eens praten. “Dat kan ook als u geen auto bij ons terugkoopt”, zegt Berry. “Verkoop uw Honda gemakkelijk en tegen de beste prijs. U krijgt direct uw geld op uw rekening en een RDW vrijwaringsbewijs.” Auto Ruiter maakt het u gemakkelijk: via de site auto-ruiter.nl kunt u al een prijsopgave voor uw auto aanvragen. En natuurlijk kunt u ook altijd terecht voor goed advies, deskundig onderhoud, een nieuwe Honda of Private Lease: daarmee betaal je één vast bedrag per maand voor aanschaf, verzekering, belasting, onderhoud en pechhulp in binnen- en buitenland. Zorgeloos rijden dus, want het enige wat je hoeft te doen is tanken! Meer weten over deze en andere mogelijkheden? Kijk op de website of bel met 0174-297161.

Meer berichten
 
CustomHtml_1