Een  jong gebruikte Renault Kadjar, die van alle gemakken voorzien is. (Foto: PR)
Een jong gebruikte Renault Kadjar, die van alle gemakken voorzien is. (Foto: PR) (Foto: )

Een bijna nieuwe Renault Kadjar die van alle gemakken is voorzien

DEN HOORN – Wie dezer dagen een nieuwe auto wil met alle moderne snufjes erop moet geduld hebben. De levering van nieuwe auto’s is flink vertraagd. “Daarmee is een jonge gebruikte auto des te interessanter geworden”, vindt Johan van der Plaat van Kleyweg Automotive in Den Hoorn. 

Wereldwijd is er een tekort aan computerchips. Allerlei branches merken daarvan de gevolgen, en de autobranche al helemaal. Een moderne auto is immers haast een computer op wielen; volgestouwd met chips, sensors en andere techniek. Maar ja, die moeten er dan wel zijn. “Vanwege een beperkte beschikbaarheid van computerchips in de hele wereld lopen de levertijden van auto’s flink op”, weet Johan van der Plaat van Kleyweg Automotive. Maar dat is niet het enige: “En als ze al geleverd worden moet er vaak een concessie worden gedaan in de samenstelling omdat veel opties niet meer leverbaar zijn.” En een oplossing lijkt op korte termijn nog niet voorhanden. 

Wat te doen? “Jong gebruikte auto’s zijn nu des te interessanter voor de consumenten, omdat deze vaak wel nog met de opties en luxe zijn uitgerust, die nu niet meer te leveren zijn”, legt Johan uit. Kleyweg Automotive is juist gespecialiseerd in jonge gebruikte auto’s. Dus Den Hoorn is een goede plek om je zoektocht naar een nieuwe auto te beginnen. Ondanks de hoge vraag heeft Kleyweg nog steeds een ruime voorraad occasions: “Zo ook deze jong gebruikte Renault Kadjar, die van alle gemakken voorzien is”, vertelt Johan. “De auto komt uit 2020 en beschikt over speciale comfortstoelen die extra steun bieden, stoelverwarming, navigatie, een groot panoramadak, keyless entry, parkeercamera en nog veel meer. Kortom een zeer complete auto met alles wat je wenst. En met slechts 40.788 kilometer op de teller kan deze nog vele jaren mee!

Interesse? Neem gerust contact op met de verkoop afdeling van Kleyweg Automotive op tel nr : 015- 2627035 of via verkoop@kleyweg.nl. Ben je op zoek naar een ander type occasion, kijk dan eens op www.autoskleyweg.nl of kom langs op de Woudseweg 134a in Den Hoorn.

Meer berichten
 
CustomHtml_1