Parel aan de Schie, dat is fabuleus wonen met een prachtig weids uitzicht

  wonen

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

Over circa anderhalf jaar is het luxueuze appartementencomplex Parel aan de Schie aan de Nieuwelaan klaar, verwacht Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling.

DELFT – De afgelopen maanden is Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor de bouw van het luxueuze appartementencomplex Parel aan de Schie in Delft. Dat is goed nieuws, want naar verwachting kan de bouw van de appartementen aan het einde van dit jaar aanvangen.

Daphne de Bloois van Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling is blij met de verkoopresultaten toe nu toe. “Op dit moment zijn er al acht appartementen verkocht”, zegt ze. “Er zijn twee appartementen onder optie. Met een totaal van veertien appartementen kan dat een mooi eerste resultaat genoemd worden.”
De Bloois noemt dit een supermooie locatie om te wonen aan de Schie. Met name het type Cultivé roemt zij. “Bij die woningen heb je vanuit de woonkamer en vanaf het balkon het mooiste uitzicht op de Schie. Een heel weids uitzicht dat zelfs tot de Oostpoort reikt. Alle appartementen zijn natuurlijk heel comfortabel uitgerust, met overal vloerverwarming. Bij de verschillende types appartementen zijn er altijd minstens drie slaapkamers.”
Waar zich nu nog het voormalige CWI-gebouw bevindt, worden straks dus veertien luxe appartementen gerealiseerd met uitzicht over de Schie. Ieder appartement heeft een ruime living met een breed uitzicht over de Schie en aan de andere zijde op de Oostpoort. Verder beschikken alle appartementen over een inpandige berging en bijna allemaal over een balkon met veelal gunstige zonligging. Bijzonder aan deze appartementen is het feit dat deze, na een herontwikkeling, stuk voor stuk zijn ontworpen met de kopers. Hierdoor zijn er veertien unieke parels ontstaan. “Het is zeker wel een bijzondere ontwikkeling geweest”, zegt De Bloois. “Vooral op het binnenterrein is straks te zien, dat dit allemaal volledig unieke woningen zijn, helemaal ontworpen naar de eigen wensen. Binnen zijn de appartementen ook helemaal aan te passen aan de eigen wensen. Dit is het ´All-In Wonen´ concept. De vloerafwerking, wandafwerking, keukenopstelling en de badkamer zijn helemaal naar eigen wensen en voorkeuren te realiseren. Overigens krijgt dit complex een prachtig plekje tussen de oude universiteitsgebouwen in de buurt van de Nieuwelaan.”
De sloop van het voormalige CWI-gebouw aan de Nieuwelaan 178 is al begonnen met asbestverwijdering. Daarna zal de echte sloop spoedig gaan beginnen, waarna de bouw van het nieuwe complex kan beginnen. Zo kan nog voor het einde van het jaar de eerste paal voor het nieuwe project de grond in geslagen worden. Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling verwacht circa anderhalf jaar bezig te zijn met de bouw van het complex.
Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om de types Tahiti, Mabé en Cultivé naar eigen wensen in te delen. Hierbij biedt van Mierlo Bouw & Ontwikkeling ‘All-In Wonen’ aan. Alleen uw meubels nog en het genieten van het uitzicht kan beginnen. Kijk voor meer informatie op www.parelaandeschie.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1