De vijfde fase van De Tuinen van Sion officieel van start

  wonen

Editie: Week 38, Jaargang 22 |

RIJSWIJK – De vijfde fase van De Tuinen van Sion in RijswijkBuiten is afgelopen woensdag officieel van start gegaan. De eerste paal werd op een feestelijke manier geslagen door wethouder Ronald van der Meij van de Gemeente Rijswijk. De fase die nu van start is gegaan, bestaat uit 35 duurzame woningen.

Met de start van de bouw van fase 5 zijn er binnen anderhalf jaar vijf deelprojecten van start gegaan. Uiteraard zijn zowel de Gemeente Rijswijk als Dura Vermeer trots op dit positieve en snelle resultaat in RijswijkBuiten. Van fase 1 tot en met 3 zijn alle woningen opgeleverd. Inmiddels heeft bijna iedereen zijn intrek in zijn of haar nieuwe huis genomen. De bouw van fase 4 verloopt voorspoedig, waardoor Dura Vermeer verwacht ook deze bewoners voor het einde van dit jaar de sleutel te kunnen overhandigen.
In de komende tien jaar verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. Tussen nu en 2023 worden er 3.500 woningen gerealiseerd in Sion en ‘t Haantje. RijswijkBuiten wordt een wijk die in het oog
springt. Een wijk voor en van iedereen, maar bovenal een duurzame wijk. Energiezuinig en dat ziet
men terug in de energierekening. Maar ook duurzaam door de ruime opzet, standaard twee parkeerplaatsen per woning, de groene omgeving en het water in het gebied. Kijk voor meer informatie op www.rijswijkbuiten.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1