Schoonheidsspecialiste Lindsey Weterings laat anderen graag stralen l
Schoonheidsspecialiste Lindsey Weterings laat anderen graag stralen l

Lindsey's Beauty Salon biedt kwaliteit tegen een zeer vriendelijke prijs

vaste rubrieken

DELFT - De jonge schoonheidsspecialiste Lindsey Weterings zet zich vol passie in om haar klanten te laten stralen. In Lindsey's Beauty Salon aan de Jan Campertlaan 27 streeft ze naar een maximaal resultaat voor een vriendelijke prijs.

Love, Laugh, Live, staat er geschreven in Lindsey's Beauty Salon. Een levensmotto dat perfect bij schoonheidsspecialiste Lindsey past. "Ik vind het mooi als mensen na een behandeling weer stralend, ontspannen en met hernieuwde energie weggaan'', vertelt de 20-jarige ondernemer enthousiast.
Al van jongs af aan is ze bezig geweest met andere mensen mooi maken, lakte nagels en gaf maskertjes." Na de afronding van haar MBO-diploma Schoonheidsspecialiste is ze vanaf januari dit jaar officieel gestart met haar eigen bedrijf Lindsey's Beauty Salon (aangesloten bij branchevereniging ANBOS). Ze heeft daarbij gekozen voor innovatieve producten. "Ik werk met het nieuwe Spaanse merk LeviSsme waarvan de producten veel werkzame stoffen bevatten, zeker bij de ampullen die ik bij de huidverbeterende gelaatsbehandelingen gebruik." Volgens Lindsey kunnen goede producten in combinatie met een aantal behandelingen de huid zichtbaar verbeteren."Bij de bindweefselmassage zie je fijne lijntjes al vervagen na een kuur van vijf tot zes behandelingen." Naast de behandelingen met de producten van LeviSisme geeft Lindsey massages en wellness-treatments. Dit zijn ontspannende massages waarbij bundels en pakkingen met verschillende natuurlijke producten als lavendel, Himalayazout of kokos gebruikt worden.
Steeds vaker ontdekken de klanten van Lindsey de combinatie van een schoonheidsbehandeling met een massage. Vooral naar de hoofd-nek-rugmassages is veel vraag. Lindsey is altijd heel duidelijk over de behandelingen die ze geeft. "Ik adviseer en dring mensen nooit iets op. En ik streef altijd naar een maximaal resultaat zonder tijdsdruk." Naast dit streven naar kwaliteit is Lindsey's Beauty Salon prijsvriendelijk. Op de website van deze veelbelovende jonge ondernemer staan alle behandelingen. Vaste klanten hebben voordeel met een spaarkaart.
www.lindseysbeautysalon.nl