Nadine Ruijgrok van Ambiance Beauty.
Nadine Ruijgrok van Ambiance Beauty.

Met een gezonde stralende huid en strak lichaam de zomer in dankzij Ambiance Beauty

Algemeen

DELFT – De huid van gezicht en lichaam krijgen het in de zomerzon extra zwaar te verduren. Extra reden om Ambiance Beauty te bezoeken, waar de schoonheidsspecialistes onder meer gespecialiseerd zijn in door zon ontstane huidproblemen.

Door te veel zon kunnen bijvoorbeeld pigmentvlekjes ontstaan.
Ambiance Beauty helpt klanten op meerdere manieren de zomer door. Zo bieden zij cryotherapie, een populaire afslankmethode. Hierbij worden met temperaturen onder het vriespunt vetcellen gekristaliseerd. "Zo kun je net van dat ene vetrandje of storende love handles afkomen die je al jaren dwars zitten", vertelt Nadine Ruijgrok, eigenaresse van Ambiance Beauty. Als hierbij ook de deskundige voedingstips van de specialisten van Ambiance worden opgevolgd, is succes verzekerd. "Twee van onze medewerkers zijn orthomoleculair geschoold, zij helpen bij het optimaliseren van je gezondheid en gezond ouder worden."
De schoonheidssalon aan de Oude Kerkstraat 5 in Delft komt bovendien wekelijkse met gratis beauty-recepten voor de klanten. "Zo proberen we op allerlei manieren te inspireren tot een gezonde levensstijl", legt Nadine uit. "Met de cryo-techniek kunnen we sinds kort ook de ogen behandelen tegen wallen en kringen en een fantastische facelift aanbieden. Dat is volledig pijnloos en je ziet direct resultaat."

Mooie actie
Speciaal voor de zomer heeft Ambiance een mooie actie. Wie in die periode met z'n tweeën de salon bezoekt voor een huid- en afslankbehandeling, krijgt hierop 50 procent korting. Ook kun je de cryo voor de ogen met 50 procent korting uitproberen.
In september begint Ambiance met iets heel bijzonders. Vanaf dan biedt het klanten de mogelijkheid middels een DNA-test een huidrapport te laten maken die precies kan vertellen wat de sterke en zwakke punten zijn van ieders persoonlijke huidgerelateerde genen.
Hierbij maakt de salon het zelfs mogelijk thuisverzorgingsproducten en behandelingen op basis van die genetische test maatgemaakt te leveren. "We hebben dankzij DNA veel meer informatie, hierin liggen de antwoorden op alles." En daar blijft het niet bij. Het is daarnaast namelijk mogelijk om zelf de geuren en texturen kiezen. "Zo is je product helemaal gepersonaliseerd. Geweldig dat dit straks kan."

Zomerse tip
Nadine Ruijgrok heeft tot slot nog een zomerse tip: "Voorkomen is beter dan genezen. Gebruik goede bescherming in de zon, mijd de zonne-uren tussen 12.00 uur en 15.00 en vergeet verder niet te genieten.
Meer weten? Kijk dan op de website www.ambiancebeauty.nl of bel naar telefoonnuumer 015-2133133.