Studio Hillegersberg: naast dans ook yoga en massages.
Studio Hillegersberg: naast dans ook yoga en massages.

Delft verwelkomt nieuwe dans-, yoga- en massagestudio

vaste rubrieken

DELFT - De voormalige dansstudio van Coby Ouwersloot aan de Wateringsevest 7 is overgegaan in de handen van Ingrid Dalmeijer en Edwin van den Berg. Dit Rotterdamse koppel start hier op maandag 11 april met Studio Hillegersberg.

Naast danslessen worden er voortaan ook yogalessen gegeven en kan men professioneel gemasseerd worden. Voormalig danseres en choreografe Ingrid Dalmeijer is zelf yogales gaan geven en ontdekte dat dans en yoga veel raakvlakken met elkaar hebben. Samen met haar levenspartner besloot ze Studio Hillegersberg te starten in hun woonplaats Rotterdam, waar zowel danslessen voor jong en oud worden gegeven als yogacursussen voor volwassenen.
Het concept is een groot succes: toen het paar daarom op zoek was naar een tweede vestiging, kwamen ze in Delft terecht. "Wat het dansen betreft verandert er niets. We nemen alle dansdocenten en cursisten over. We breiden daarnaast het assortiment uit met yoga en massage en gaan zeven dagen per week open, zodat je lessen kunt volgen wanneer je wilt, ook in de zomer. "
Op www.studiohillegersberg.nl vindt u alle informatie over openingstijden, lesroosters en prijzen en kunt u zich gelijk inschrijven. In de advertentie in deze krant vindt u een knipbon voor 5 euro korting op een massage.