Ference de Koster van Fer-Bouw en de onlangs de RODI beletterde bedrijfsbus.
Ference de Koster van Fer-Bouw en de onlangs de RODI beletterde bedrijfsbus.

Fer-Bouw... Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – Ference de Koster kocht voor zijn bedrijf Fer-Bouw onlangs een gloednieuwe Opel Vivaro. RODI reclame & belettering bracht deze helemaal in de stijl van het Delftse aannemersbedrijf.

Naast bedrijfsgegevens is ook het door De Koster zelf ontworpen logo op de bus aangebracht. "Allemaal weer moderner dan hoe het was", vertelt hij. Daarnaast liet hij door RODI een reclamespandoek voor aan de steiger en een wat kleiner reclamebord maken. "Mensen zien vaak dat er wordt gewerkt, maar niet door wie. Terwijl het juist goed is om het bedrijf tijdens het werk een beetje te promoten." Ference is blij met z'n rijdende en hangende reclameobjecten. "Het ziet er hartstikke goed uit, ik ben erg tevreden. Ik heb er al veel reacties op gehad. Volgende keer ga ik voor zulke zaken zeker weer naar RODI."

Fer-Bouw kan voor de meest uiteenlopende klussen op het gebied van bouwen, verbouwen en renovatie worden ingeschakeld. "Ik neem grote en kleine klussen compleet aan, dat neemt bij de klant veel zorg uit handen. Ze hebben één aanspreekpunt. Ik ben ZZP'er met een vaste ploeg onderaannemers, daardoor kan ik voordelig werken." Zie voor meer informatie www.fer-bouw.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.