Delvenaar in Beeld

  vaste rubrieken

Editie: Week 52, Jaargang 22 |

Alex Voerman (57), ICT medewerker

- Wat bent u hier op het Doelenplein aan het doen?
“Ik kom net terug uit de stad. Ik ben aan het winkelen geweest en heb nog even een kerstboompje gekocht.”

- Nog even op het laatste moment wat gezelligheid in huis?
“Absoluut. Ik was al een tijdje op zoek, maar slaagde niet. Ineens zag ik er eentje waarvan ik dacht: ‘Die neem ik mee.’ Dus die ga ik straks leuk optuigen, want een beetje sfeer in huis is belangrijk rond deze dagen.”

- Heeft u afgelopen week nog iets leuks gedaan?
“Lekker gerelaxt. Het is bij ons op het werk hartstikke druk. Er zijn veel bezuinigingen waardoor we veel werk hebben te doen met relatief weinig mensen, dus dan is het lekker om op je vrije dagen lekker rustig aan te doen. Wandelen en ontspannen. Wandelen doe ik graag. Het is ook goed voor de lijn, natuurlijk. Ik ga ook altijd lopend boodschappen doen en ik ben regelmatig in de Delftse Hout aan het wandelen.”

- Heeft u nog meer hobby’s?
“Ja, muziek en film.”

- Bedoelt u dan muziek luisteren of maakt u zelf ook muziek?
“Nee, ik maak geen muziek, helaas. Ik ben erg jaloers op mensen die dat goed kunnen. Ik luister veel muziek, vooral blues en rock. Pink Floyd en tegenwoordig Joe Bonamassa.”

- Heeft u het nieuwe album van Pink Floyd al?
“Nee, ik heb hem niet. Ik heb hem via internet wel al een paar keer beluisterd, maar ik kan er niet aan wennen. Het is niet Pink Floyd zoals ik die ken. Ik heb begrepen dat dit sowieso het laatste album van Pink Floyd is en ik vraag me af het dan wel had gemoeten.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1