Afbeelding

Nieuwe lezingenreeks bij Lisette Timmermans Natuurgeneeskundig therapeut

vaste rubrieken

Editie: Week 9, Jaargang 23 |

Natuurgeneeskundig therapeut Lisette Timmermans voor haar nieuwe praktijk in de Delftse binnenstad.

DELFT – Lisette Timmermans Natuurgeneeskundig therapeut, met haar nieuwe praktijkruimte aan het Oosteinde 179, wil graag de aandacht vestigen op de Gezond Verstand Avonden. Een landelijk concept, waarbij eens per maand een lezing plaats vindt, over voeding, milieu en leefomgeving. Met op donderdag 26 maart a.s. de wetenschapsjournalist Ard Pisa. “Deze wetenschapper komt praten over het voorkomen van kanker en waarom kanker niet nodig is”, zegt Lisette. “Het is een lezing, waarbij mensen informatie aangereikt krijgen om zich maximaal te beschermen en gezond te blijven.” De Gezond Verstand lezingen vinden elke vierde donderdag van de maand plaats op het Oosteinde. Lisette Timmermans vindt dat deze lezingenreeks heel goed in het concept van haar praktijk past. “Ik bied de mensen hulp om op een eenvoudige manier meer vitaliteit en gezondheid te krijgen”, zegt ze. “Daar zijn mijn therapieën op gericht en daar sluiten de lezingen op aan.” De verhuizing van de praktijk aan de Julianalaan naar die aan het Oosteinde, heeft voor een belangrijk gedeelte met het nieuwe lezingenaanbod te maken. “Op deze manier heb ik, ook zelf, veel meer mogelijkheden voor het aanbieden van lezingen en workshops.”

Mensen van buitenaf kunnen in de praktijk van Lisette Timmermans een ook lezingenavond organiseren. “Een prachtige locatie in de binnenstad”, vertelt ze. “Niet zo heel erg ver verwijderd van de Julianalaan, maar met veel meer mogelijkheden.”
In de behandelingen van Lisette Timmermans staat het reinigen van het lichaam centraal. Door afvalstoffen af te voeren ontstaat meer gezondheid en vitaliteit, waardoor het lichaam beter in balans komt. De terreinen waarop Lisette Timmermans actief is, zijn colonhydrotherapie, voeding, kruiden en iriscopie. Telefoon: (015) 214 42 21. Internet: www.lisette-timmermans.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12