Afbeelding

Delvenaar in Beeld

vaste rubrieken

Editie: Week 24, Jaargang 23 |

Florian Laurens (20, links) en Jeroen Swart (23), studenten civiele techniek

-Wat zijn jullie hier aan de Mekelweg aan het doen?
Jeroen Swart (JS): “Even een korte pauze aan ’t nemen in het zonnetje.”
Florian Laurens (FL): “En ik houd hem daarbij gezelschap, totdat ik weer naar college moet.”

-Gaan jullie dan niet samen naar college?
JS: “Nee, ik ben een jaartje gestopt met mijn studie en werk nu als directielid algemene zaken bij uitzendbureau StuD. Met vijf andere studenten vorm ik een jaar lang de directie van dit uitzendbureau en doe zo veel praktijkervaring op met management. StuD is namelijk wel een miljoenenbedrijf met klanten als Shell, DSM en diverse partners uit het midden- en kleinbedrijf.”
FL: “Ik heb iets soortgelijks gedaan bij Integrand, een organisatie die bemiddelt tussen bedrijven en studenten voor stages en afstudeeropdrachten. Daar was ik in februari mee klaar.”

-Heb je onlangs nog iets leuks gedaan?
JS: “Ik heb zaterdagavond opgetreden met de Klittenband, daar ben ik de zanger van. We hebben daar veel positieve reacties op gehad. En ik heb geholpen met de organisatie van StuDuction, het vetste studentenfeest van Delft.”

-Is je de laatste tijd nog iets opgevallen in het nieuws?
JS: “Eerlijk gezegd heb ik het door mijn werk  en mijn andere bezigheden te druk om het nieuws echt te volgen.  En wat is nou nieuws? Ik ben voor mijn studie in Ghana geweest, heb daar vreselijke dingen gezien. Dan ga je toch anders naar de wereld kijken.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12