Afbeelding

Voel je beter met Iokai Shiatsu!

vaste rubrieken

Editie: Week 41, Jaargang 22 |

Iokai Shiatsu is een manuele therapievorm gebaseerd op de eeuwenoude oosterse geneeskunde.

DELFT - Een persoonlijke en unieke behandeling gericht op herstel, ontspanning en meer vitaliteit. Twee praktijken voor Shiatsu in Delft zijn Maat Shiatsu aan het Brittenpad 5 en IN-KI Shiatsu+Voeding in de Doelenstraat 18.
Iokai Shiatsu
Iokai Shiatsu is een manuele therapievorm gebaseerd op de eeuwenoude oosterse geneeskunde.

Evenwicht
In de oosterse zienswijze worden lichaam en geest als een dynamisch energiesysteem gezien, alles is met elkaar verbonden. Het leven is continue aan veranderingen onderhevig. Wanneer we in evenwicht zijn, kunnen we beter reageren op veranderingen en voelen we ons gezonder.

Ontstaan klachten
Door allerlei factoren, zoals overbelasting, emoties, een ongeval of levensstijl, kunnen we uit balans raken. Dit uit zich in lichamelijke, emotionele en/of psychische klachten, als vermoeidheid, stress, slaapstoornissen of last van maag, darmen, schouders of rug.

Herstel klachten en ontspanning
Iedere combinatie van mens en klacht is uniek.  Vaak speelt er meer dan alleen de hoofdklacht. In een persoonlijk gesprek wordt de tijd genomen om oorzaak en aard van de klachten, als ook leefomstandigheden, in kaart te brengen. Dit gesprek vormt de basis van een behandelplan. Tijdens de shiatsubehandeling zal door een combinatie van verschillende door-tastende technieken op energiebanen, spieren, gewrichten en bindweefsel, het evenwicht in het energiesysteem hersteld worden. Door de nieuw ontstane balans komt men weer dichter bij zichzelf, zullen de klachten verdwijnen en zal men zich meer ontspannen en vitaler voelen. Maat Shiatsu: (06) 49 41 29 00 of www.maat-shiatsu.nl. IN-KI Shiatsu+Voeding: (06) 40 70 24 97 of www.in-ki-delft.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12