Afbeelding

Den Hoorn krijgt VORM

vaste rubrieken

Editie: Week 39, Jaargang 21 |

Het was een drukte van belang bij de verkoop van de tweede fase van het project Hoornsekade

DEN HOORN - Centraal wonen, maar wel weg uit de drukte van de stad? Dat kan in het natuurrijke dorp Den Hoorn, dat perfect gelegen is. De dagelijkse boodschappen zijn gewoon te vinden in het dorp en met Delft en haar diverse winkels, goede restaurants en sfeervolle terrasjes op een steenworp afstand, ontbreekt het hier werkelijk aan niets. Midden in het dorp worden schitterende huizen gebouwd in de meest uiteenlopende prijsklassen. Voor jonge starters bouwt projectontwikkelaar VORM scherp geprijsde beneden-bovenwoningen aan de Tramkade. Aan de Hoornsekade wordt zelfs een complete – kleinschalige – nieuwe wijk gebouwd, die gezien de enorme interesse, tot ieders verbeelding spreekt. Er zijn zelfs vrije kavels beschikbaar, uniek gelegen aan het water met uitzicht op het Henry Dunantpark.
Onder de voet gelopen
Net als afgelopen juni tijdens de verkoop van de eerste fase van het project Hoornsekade was het afgelopen donderdag een drukte van belang tijdens de verkoop van fase 2 van dit project. Ook was er veel belangstelling voor de woningen aan de Tramkade. Naar verwachting zal eind dit jaar worden gestart met zowel de Tramkade als de Hoornsekade.
Extra hulp voor starters
Voor de jonge starters aan de Tramkade hebben de Gemeente Midden-Delfland en VORM de handen ineen geslagen en zijn een proef gestart met de Starterslening. Via de Gemeente en VORM kan een starter wiens inkomen nog nét niet toereikend is om nu al zo’n mooie driekamerwoning te kopen, een Starterslening krijgen. Met de Starterslening (een aanvullend stukje hypotheek waarover je pas gaat betalen als je inkomen eraan toe is) wordt wonen aan de Tramkade haalbaarder en betaalbaarder dan ooit. Een goede zet die zijn uitwerking niet mist, merkt ook de Delftse makelaar Yvonne Hoebée (die voor VORM de huizen aan de Tramkade verkoopt) van Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars: “Dankzij de Starterslening hebben we inmiddels al een aantal jonge mensen blij kunnen maken met een nieuw huis. Inmiddels zijn er nog maar een paar huizen beschikbaar. Geweldig toch?”
Op alle mogelijke manieren geholpen
Kopers van een VORM Huis in Den Hoorn worden op alle mogelijke manieren geholpen. Men profiteert van alle voordelen van het VORM Ruim Leven-programma: uiteraard is het nieuwe huis energiezuinig, maar ook biedt VORM via VORM Finance een Non-Profit Hypotheek (een Best Buy Hypotheek waarvoor geen advies- of bemiddelingskosten verschuldigd zijn, want die betaalt VORM) en het VORM Verzekeringspakket. Het VORM Ruim Leven programma zorgt ervoor dat niet alleen het kopen ván, maar ook het wonen ín een VORM Huis goedkoper wordt. Meer geld overhouden om te leven is het motto. Meer informatie is te vinden op www.slimwonenindenhoorn.nl. Voor meer informatie over de huizen aan de Tramkade kunt u terecht bij Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars op (015) 2125288. Voor meer informatie over de huizen aan de Hoornsekade belt u Olsthoorn Makelaars op (070) 3084656. Wilt u eerst meer weten over uw financiële mogelijkheden, het VORM Ruim Leven-programma of de Starterslening? Belt u dan vrijblijvend met VORM Finance: (0186) 618777.
.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12