Afbeelding

Bezoek de open dag van de nieuwe Zorg Thuiswinkel

vaste rubrieken

Editie: Week 4, Jaargang 22 |

De Zorg Thuiswinkel van Pieter van Foreest aan de Nieuwe Langendijk houdt op zaterdag 25 januari een Open Dag. (foto: Bertus Klarenbeek)

DELFT - In januari is er veel gebeurd bij Pieter van Foreest, de Pieter van Foreest Zorg Thuiswinkel heeft de deuren geopend. Bent u nieuwsgierig naar wat zij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan de open dag. Deze vindt plaats op zaterdag 25 januari en duurt van 11.00 uur tot 15.00 uur. Deze laatste zaterdag van januari opent Zorg Thuiswinkel Delft de deuren officieel. Tijdens de Open Dag ontvangt u niet alleen informatie, maar kunt u ook gratis deelnemen aan activiteiten, zoals een rollatorcheck, een gezondheidscheck en ligt er voor iedere bezoeker een leuke goodiebag klaar. U bent van harte welkom aan de Nieuwe Langendijk 61A.

Ieder mens heeft zijn eigen wensen en behoeften als het gaat om wonen en ouder worden. Wellicht wilt u het liefst met wat ondersteuning zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Misschien wilt u liever naar een aangepaste woning, waar geen drempels zijn en waar u met een rollator door de deur kunt. Misschien heeft u baat bij een tijdelijke opname in een woonzorgcentrum, zorghotel, revalidatie-afdeling of verpleeghuis. Het kan ook zijn dat zelfstandig wonen echt niet meer gaat en dat u moet nadenken over definitief gaan wonen in een woonzorgcentrum, verpleeghuis of kleinschalig-wonen-voorziening van Pieter van Foreest. Al deze mogelijkheden kunnen nader worden verklaard in de nieuwe Zorg Thuiswinkel van Pieter van Foreest.
Bij de Zorg Thuiswinkel Delft kan een ieder verder terecht voor gratis uitleen, advies, verkoop en verhuur van verpleegartikelen, hulpmiddelen en vele aanverwante artikelen. Via de zorgverzekeraars wordt een groot aantal hulpmiddelen vergoed. In de meeste gevallen kunnen hulpmiddelen gelijk worden meegenomen. Uniek is dat men bij de winkel dus ook terecht kan voor informatie rondom wonen, zorg, behandeling en welzijn bij Pieter van Foreest.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12