Afbeelding

Sun & Beauty voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 4, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.


Berry Stokman van Headline Haarmode werkt al jaren samen met RODI media. Bij de jaarlijkse Miss Delft op Zondag-verkiezingen verzorgt Headline Haarmode het haar en de make-up van de kandidaten. Toen Berry de zonnestudio naast zijn haarstudio overnam was de keuze voor de beletteraar snel gemaakt. “Het zijn vakmensen bij RODI. Als je ziet hoe het werk eruit ziet, grote klasse.” Stokman heeft een muur weggebroken tussen de haar- en de zonnestudio zodat een mooie ruimte is ontstaan. “In de toekomst willen we ook een nagelstudio, pedicure en schoonheidsspecialist opstarten.”
Op de blinde muur van het pand heeft Berry Stokman een doek van 2,5 meter bij 2,5 meter laten aanbrengen waarop de actieprijzen zijn vermeld. Tot en met 28 februari betalen mensen 6 euro 95 voor een zonnebank sessie. “We hebben de banken geüpdate, er zijn allemaal nieuwe lampen ingezet dus het resultaat wordt geweldig. Sun & Beauty is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 22.00 uur geopend. Zaterdag en zondag gaan de deuren om 20.00 uur dicht.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12