Afbeelding

In de stijl van het echte schorem bij Kapsalon Headquarter

vaste rubrieken

Editie: Week 27, Jaargang 22 |

Bij Kapsalon Headquarter zijn sinds kort ook de stylingproducten van het bekende herenmerk Schorem verkrijgbaar.

DELFT – Door de jarenlange ervaring kan Mercedes met een gerust hart zeggen, dat de kapsters van Kapsalon Headquarter aan de Gasthuislaan 64 toppertjes zijn voor wat betreft het knippen en snijden van een goede coupe. Of het nu gek of trendy of klassiek moet zijn: zij kunnen het.

Helemaal nieuw in het assortiment van Kapsalon Headquarter zijn de stylingproducten van Schorem. Dit zijn bijvoorbeeld de producten reuzel, High life voodoo island en brilliantine. “Zeker bij modische mensen zijn deze producten van Schorem wel bekend”, zegt Mercedes. “Schorem is een kapsalon gespecialiseerd in heren knippen. Heren worden geknipt op de manier zoals ze graag willen. Ook klassieke heren worden op haargebied in een modern jasje gestoken.
                                                -Stijlvol & Modern-
Bij Kapsalon Headquarter kunt u nu dus ook terecht voor de bijhorende producten. Verder is Kapsalon Headquarter er voor het hele gezin. U kunt altijd zonder afspraak binnen komen. De kapsalon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen naar (015) 212 05 04. Internet: www.headquarter-delft.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12