Afbeelding

Autowasstraat De Walvis voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 11, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.


Autowasstraat De Walvis werkt al lange tijd samen met RODI Media. “We hebben onlangs nog bij RODI flyers laten maken en verspreiden en we hebben advertenties in de krant Delft op Zondag geplaatst”, vertelt Marcel van Veen, eigenaar van de wasstraat aan de Martinus Nijhofflaan in Delft. “Zeker als we kortingsbonnen in Delft op Zondag plaatsen, merk je wel dat dit werkt.” De samenwerking bevalt goed. “Ik vind dat Delft op Zondag het beter doet dan de concurrentie, de oplage is hoog en afspraken worden altijd goed nagekomen.”
Delft kent flink wat wasstraten, weet ook Van Veen. “We onderscheiden ons daarom onder meer met een uitgebreide handmatige voorwas. Na een wasbeurt kunnen klanten gratis gebruik maken van de stofzuiger en mattenwasser. We doen bovendien veel online. Op onze website verkopen we bijvoorbeeld abonnement en waspassen. Wat dat betreft zijn we echt een voorloper.” Zie voor meer informatie de website www.wasstraatdewalvis.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12