Afbeelding

Nieuwe padelbanen bij DSV Full Speed

sport

DELFT - Delft is maar liefst zes nieuwe padelbanen rijker. Afgelopen donderdag werden op het terrein van DSV Full Speed de eerste ballen geslagen.

Padel groeit hard in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is. Dat de sport steeds populairder wordt, is ze ook opgevallen bij Full Speed. De club heeft daarom besloten om drie van de zes tennisbanen om te bouwen tot padelbanen. Op die drie tennisbanen zijn nu zes padelbanen gesitueerd die niet alleen voor leden, maar voor iedereen toegankelijk zijn. Een baan reserveer je gemakkelijk via de Playtomic App. Hier vind je een schema met de beschikbaarheid en de rest wijst zichzelf. 

Gebruik van de banen
De padelbanen bevinden zich in een geautomatiseerde omgeving, dus zijn onbemand. Na reservering ontvang je een code waarmee je het toegangshek van de banen kunt openen. Lichten gaan automatisch aan en uit. Heb je zelf (nog) geen materialen tot je beschikking? Geen probleem. Rackets en ballen zijn te huur en te koop via de padelkiosk op het terrein. De kleedruimtes en kantine van Full Speed zijn voor jou als gebruiker van de padelbanen toegankelijk om je om te kleden en achteraf met vrienden een drankje te bestellen. 

Openingstijden
De padelbanen zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag kun je een baan reserveren van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Locatie
Full Speed is gevestigd aan de Kerkpolderweg 5. Parkeren kan gratis langs de Kerkpolderweg. Fietsen en bromfietsen kunnen worden geplaatst op het terrein van de club.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding