Foto: Koos Bommelé
Foto: Koos Bommelé

Bereid je voor op de Golden Tenloop!

sport

DELFT - Vanaf 14 februari kun je je weer inschrijven voor de Trompper Optiek Golden Tenloop die wordt georganiseerd door Atletiekvereniging AV De Koplopers. Wist je dat je daar ook samen naar die Golden Ten toe kan trainen? 

Als je het inschrijfformulier voor de Trompper Optiek Golden Tenloop invult, heb je de mogelijkheid om je voor een speciale introductiecursus op te geven.

Introductiecursus
“Of je nu voor de eerste keer gaat meedoen, of al een geoefende loper bent: voor elke loper hebben we wat te bieden. Dus ben je op zoek naar trainingsmaatjes, wil je trainingen leuker maken, werken aan je conditie en looptechniek? Doe dan mee aan die introductiecursus. Na een eerste training bekijkt de trainer met je of je mee blijft doen in de introductiegroep of beter in een gevorderde groep op je plaats bent. Als je een keer wilt proberen of lopen bij AV De Koplopers iets voor jou is, mag je natuurlijk ook gewoon langskomen. Een paar keer proberen is gratis.”

Trainingen
De trainingen zijn op woensdag- en vrijdagavond van 19.15 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Vraag in de kantine even naar een trainer en die begeleidt jou dan naar een geschikte groep. Als uitvalsbasis voor de trainingen maken we gebruik van het clubhuis van SV Wippolder aan de Rijksstraatweg (naast Ranzijn tuin & dier) op de grens van Delft en Delfgauw (Emerald). Je kunt je daar omkleden, douchen en gebruik maken van de kantine, zodat je na afloop van de training iets kunt drinken en wat kunt napraten.

Zie voor meer informatie over de introductiecursus de websites www.goldentenloop.nl en www.dekoplopers.nl.