Loop mee op 21 mei!
Loop mee op 21 mei!

Start inschrijvingen Trompper Optiek Golden Tenloop

Algemeen

DELFT - Het geldt als één van de gezelligste sportieve evenementen van de stad. Een traditie op Hemelvaartsdag waar de hele binnenstad van opbloeit. De 33ste editie alweer, nu op donderdag 21 mei! Met start en finish bij de hoofdsponsor voor de deur op de Burgwal. Georganiseerd door atletiekvereniging AV de Koplopers, die ook dit jaar weer met medewerking van talloze vrijwilligers en sponsoren met liefde voor de sport garant staan voor een fantastische dag.

De inschrijving startte gisteren op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari op www.goldentenloop.nl . En direct waren de eersten alweer paraat. Zorg dus dat je er sowieso bij bent! Al doe je het niet alléén voor jezelf, dan zéker wel mèt en vóór die ander! En omdat deze editie ook een beetje in het teken staat van 'liefdevol samen lopen', wordt ook deze keer een check overhandigd door AV de Koplopers aan een Delfts goed doel, mede namens jou!

Met de afgelopen edities nog in gedachten hierbij het advies om dus niet te lang te wachten met dat inschrijven! Zoals wellicht bekend komen de deelnemers weer van over de gehele wereld om in onze 'Delftse sferen' hun beste beentje vóór te zetten. Niet alléén de lopers hebben het dan naar de zin, maar de toeschouwers en bezoekers zeker óók!

Via deze weg en komende advertenties gaan wij je op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de 'stand van zaken' rondom dit leuke evenement. Vergeet dus 'je liefde' niet en schrijf je/jullie in! Wij kunnen je er niet vaak genoeg aan herinneren! Het kan natuurlijk op verschillende afstanden. Te weten de 1 km kinderloop, de 2,5 km jeugdloop, de 'Vijf' Lopers Company prestatieloop en de 'Tien', de echte Trompper Optiek Golden Tenloop.
Schrijf je je met je bedrijf, collega's of club in en loop je als groep, dan maken jullie tevens deel uit van het Ruitenburg Team Run klassement. Het kan eigenlijk niet op!

Wij, AV de Koplopers èn sponsoren, gaan intussen verder met de voorbereidingen. Tot 21 mei op de Burgwal!