Jouw bijdrage ondersteunt het onderzoek naar kanker
Jouw bijdrage ondersteunt het onderzoek naar kanker Foto:

Zwemmen in het kanaal? Op 3 september mag dat tijdens de Junior Swim to Fight Cancer Delft!

sport

DELFT - Op zaterdag 3 september wordt de ’22 editie van Swim to Fight Cancer georganiseerd. Deelnemen kan vanaf 10 jaar. Ben je tussen de 10 en 15 jaar oud dan kan je deelnemen aan de Junior Swim. De Junior Swim begint bij Laga en de finish is bij Huszár, de afstand is 650 meter. De organisatie hoopt dat er weer een hoop geld wordt opgehaald tijdens Swim to Fight Cancer: jouw bijdrage ondersteunt het onderzoek naar kanker.

Swim to Fight Cancer is een unieke recreatieve zwemtocht door natuurlijk buitenwater. Deelnemers en teams laten zich sponsoren en halen zoveel mogelijk geld op voor kankeronderzoek. Dit evenement is één van de succesvolle evenementen van Stichting Fight Cancer en is sinds 2014 al dertig maal georganiseerd. Alleen al in 2019 is er ruim 2,8 miljoen euro opgehaald voor onderzoek met veertien edities door heel Nederland: van Maastricht tot Haarlem en van Nijmegen tot Den Haag.

Sponsoren
Doe mee en lever een waanzinnige zwemprestatie. Laat je door al je familieleden en vrienden sponsoren en haal samen met honderden anderen geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Dus Save the Date en schrijf je in op de nieuwe website
fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-delft