Er wordt aan de indoor tennisbaan van Tennisschool Koos Heiligers gewerkt
Er wordt aan de indoor tennisbaan van Tennisschool Koos Heiligers gewerkt (Foto: )

Indoor tennissen bij Koos Heiligers

  sport

DELFT - In de tennishal van Koos Heiligers wordt momenteel een nieuwe kunstgras tennismat gelegd.

Blessuregevoelig
De keuze voor deze ondergrond is gemaakt, omdat is gebleken dat hierdoor minder blessures ontstaan. Men kan wat glijden en staat niet meteen vast. Ook bij het draaien ontstaan minder wrijving waardoor enkels en knieën minder worden belast.

Hoog niveau tennis
Bij de tennisschool werken alleen door de K.N.L.T.B. gediplomeerde tennisleraren. Er zijn inmiddels drie leraren met zowel de A als de B-licentie, zodat er ook aan de hogere competitieteams les kan worden gegeven. Ook is er een interne competitie op de zondagen. Op de zaterdag is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een toernooi.

Jong en oud
Leerlingen en oud-leerlingen zijn uiteraard ook van harte welkom. De zijwanden en het dak kunnen eventueel worden gesloten. Ook de senioren hebben bij de tennisschool een speciale plek.
Doordat het dak en de zijwanden kunnen sluiten gaan de lessen altijd door en gaan er geen lessen verloren. Ook bij slecht weer gaat het gewoon door. 's Avonds en in het weekend zijn er per leraar, maximaal vier leerlingen op de tennisbaan. Dit om zoveel mogelijk aandacht voor de leerlingen te creëren.

U bent van harte welkom
7 en 14 maart is er van 12.00 uur tot 13.30 uur de gelegenheid om te komen kijken en een balletje te slaan in de tennishal. Het adres waar u van harte welkom bent, is: Schoemakerstraat 340/342. Op deze dag zal er ook een clinic worden gegeven.
Tweemaal per jaar wordt er een tennisvakantie georganiseerd naar Turkije.
Op dinsdag en donderdag zijn er tos uurtjes waaraan iedereen kan deelnemen. Veel lessen worden overdag gegeven.

Meer berichten
 
CustomHtml_1