<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Een sfeerfoto van een eerdere editie kampioenschap poker (Foto: Anke Rijksen)
Een sfeerfoto van een eerdere editie kampioenschap poker (Foto: Anke Rijksen) (Foto: Anke Rijksen)

Het Kampioenschap Poker komt naar Delft!

  sport

DELFT - Zondag 12 januari 2020 is Stadscafé de Waag de locatie van het Pokerkampioenschap van Delft. Verspreid over heel Nederland worden er 150 voorrondes gespeeld met als ultiem doel het halen van de landelijke finale.

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.

Wat kun je winnen?
De speellocatie wordt omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om de beste pokerspeler van de gemeente te worden. De winnaar van de voorronde mag een jaar lang de titel 'Amateur Poker Kampioen van Delft' dragen en krijgt bovendien een mooie beker uitgereikt. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale. Tijdens de landelijke finale krijgen spelers de kans om een sponsorcontract te verdienen. De organisatie loopt rond om spelers te 'scouten' die met Team ONK Poker mooie (inter)nationale toernooien kunnen spelen. Zo wist Ruurd Nauta vorig jaar meer dan 30.000 euro te winnen door het sponsorcontract.

Kwalificeren
Niet alleen de winnaar plaatst zich voor de landelijke finale. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel mensen zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales.

Laagdrempelig
Iedereen die mee wil doen, kan via de website https://www.onkpoker.nl/ inschrijven. Het kost iedere deelnemer slechts 13,50 euro inschrijfgeld. "Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi in een professionele setting te spelen", zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. De voorronde in Delft begint om 14.00 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>