De tuin/patio van Hotel Johannes Vermeer, perfect voor uw feestje!
De tuin/patio van Hotel Johannes Vermeer, perfect voor uw feestje!

Hotel Johannes Vermeer: ook voor uw bruiloft!

Algemeen

DELFT - Hotel Johannes Vermeer, gelegen aan één van de pittoreske grachten in Delft, de Molslaan, heeft ook een gezellige Brasserie: het Straatje van Vermeer.

Hier wordt heerlijke koffie, een lunch en/of borrel geserveerd. In de zomer ligt er een gezellige terrasboot in de gracht. Brasserie 't Straatje van Vermeer is ook een officiële trouwlocatie, het perfecte decor voor een prachtige bruiloft.

Jacuzzi
Huwelijksceremonie, bubbels en taart, borrel, diner, feestavond, overnachting en ontbijt. En na het feest direct naar uw suite om daar heerlijk na te genieten in de jacuzzi! Als afsluiting van de meest bijzondere dag van jullie leven een ontbijt op bed. Dit is allemaal mogelijk bij ons op locatie. Floor Versteegh: "Het is heerlijk en zeer eervol om de aanstaande bruidsparen te begeleiden naar en op hun grote dag. Onze locatie heeft een keur aan mogelijkheden. We denken graag mee met het bruidspaar om samen de mooiste dag van hun leven te organiseren. Klein intiem voor een gezelschap van maximaal 30 personen of een knallend feest voor 150 personen, alles kan. Ons geheime wapen is de heerlijke stadstuin met uitzicht op de prachtige kerken van Delft."

Arrangementen
Naast verschillende hotelarrangementen, hebben wij ook een borrelarrangement (1,5 uur incl. onbeperkt drankjes en hapjes a 14,50 euro p.p.) en een verjaardagsarrangement (2 uur incl. onbeperkt drankjes, petit fours en hapjes a 17,50 euro p.p.). Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wilt u het toch net iets anders? Wij bespreken samen met u uw wensen en en maken een arrangement op maat.. Loop eens binnen voor een vrijblijvende rondleiding. Brasserie het Straatje van Vermeer / Hotel Johannes Vermeer, Molslaan 18-22, Delft. www.hotelvermeer.nl