Weet jij welk Star Wars personage dit is? Dan maak je kans op kaarten!
Weet jij welk Star Wars personage dit is? Dan maak je kans op kaarten!

Win bioscoopkaarten!

Algemeen

DELFT - Momenteel draaien weer volop films voor jong en oud in de bioscoop die je niet wilt missen. Win nu vrijkaarten voor twee toffe films en verwen jezelf met een heerlijk dagje uit!

Spionnengeheimen
Superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett zijn elkaars tegenpolen. Lance is vlot, hoffelijk en charmant. Walter is dat niet, maar wat hij tekort komt aan sociale vaardigheden maakt hij goed aan intelligentie en vindingrijkheid. Zo creëert Walter de geweldige gadgets die Lance gebruikt tijdens zijn epische missies. Maar wanneer gebeurtenissen een onverwachte wending nemen, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar vertrouwen. Als dit uitzonderlijke stel niet als een team leert samen te werken, zal de hele wereld in gevaar zijn. Spionnen in vermomming is een komische animatiefilm die zich afspeelt in de spannende wereld van de internationale spionage.

Star Wars: The Rise of Skywalker
Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen. Dit laatste deel mag je niet missen!

Win kaarten
Wij mogen voor beide films vier bioscoopkaarten weggeven. Deze zijn geldig in alle bioscopen!

Vraag: Naar welk Star Wars personage staat Charles (zie onderstaande foto) te kijken? Stuur je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...?