Afbeelding

'Over tien jaar wordt hier nog over gepraat'

sport

Editie: Week 19, Jaargang 23 |

DELFT – Wippolder plaatste zich afgelopen dinsdagavond door een 3-2 overwinning op tweedeklasser VUC voor de halve finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Keeper Jack Bommelé blikt terug.

– Hoe gingen jullie de wedstrijd in?
“We wisten dat het lastig zou worden, maar hadden in de vorige ronde Be Fair, ook een tweedeklasser, uitgeschakeld. We hadden het geluk dat de ballen er in het begin aardig invlogen. Uiteindelijk was de pijp leeg bij ons, maar in de slotfase maakten we toch de winnende nog.”

– En er staat ook een goede keeper...
“Je doet het met zijn allen, maar het gaat dit seizoen inderdaad lekker. De club zit in de lift: vorig seizoen speelden we nog in de vierde klasse, nu staan we in de halve finale. We hebben in de competitie een serie neergezet van acht duels met maar één tegengoal. Ik heb een goede verdediging voor me staan.”

– En nu Quick...
“Ja, daar hebben we nog nooit tegen gespeeld en ik denk dat ik het druk ga krijgen. Een stunt zou natuurlijk fantastisch zijn, maar ik denk dat er op de club over tien jaar nog over wordt gepraat dat we nu de halve finale hebben bereikt.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12